Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Привиждат ми се духове

Привиждат ми се духове

Привиждат ми се духове
От няколко месеца ми се случват много странни и страшни неша и не знам какво да правя.

Всичко започна на гроба на прабаба ми. Започнах да виждам нянакви сенки и човешки фигури. Непрекъсного усещам, че нещо ме следи и сънувам много страшни сънища. Най - често с духове.

Снощи, след един от сънищата усетих, че нещо ме бута по рамото, а зад мен нямаше нищо или никой. След това видях някаква сянка.

Първият човек, на който казах беше най - добрата ми приятелка. Тя ми каза, че е някаква дарба. Споделих и на майка ми.

Тя ми каза, че си въобразявам и това са пълни гупости. Намеквала съм и на баща ми - той мисли, че е въображение. Писах и в един форум.

Там ми казаха всякакви неща, че са демони и трябва да прочета библията, че съм наследила това от една моя баба, която е била нещо като ясновидка и пр.

Искам някой да ми каже, какво да правя, защото много се страхувам и искам това да спре.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 20
57
44
34
25
10
Дай твоята оценка:

Коментари (187)

Изпрати
snowboy_
snowboy_
01.03.2010 12:08
Да те утеша, това не е дарба, всеки вижда черни сенки и т.н
Нормално е след като си била на гробища да ти се случват такива неща. Долните коментари от сорта чети Библията и т.н, ти ако искаш си я прочети, но гледай само да не викаш екзорсисти още малко, правите от мухата мамут направо.
0
0
борислав
борислав
22.02.2010 07:25
И на мен са се случвали такива
работи. Имах белези от кошмари и бели петна по снимките.
0
0
emo_girl
emo_girl
31.01.2010 18:47
Здравей. На мен също ми се привиждат сенки, звукове и най разни неща. Според мен е дарба или сме невидими. Това е човек с ангелска дарба. Бащата е ангел, а майката умира при раждането, много кофти. Надявам се да ми пишеш на скайп:cool_emo_girl_crazy.
0
0
ЛинаНико
ЛинаНико
31.01.2010 01:08
Здравей. Прочетох какво ти се е случило и продължава да ти се случва. Не знам дали ще прочетеш коментара, но въпреки това имам желание да помогна. Щом е започнало на гроба на прабаба ти, вероятно и там трябва да приключи - може би искат помощ тези сенки. Разбира се, че съществува астрално пространство, което обикновения човек не вижда, а ти можеш. Знам, че се страхуваш, може би искат помощ, както написах. Попитай ги какво искат от теб. Дали е било нещо временно и свързано с прабаба ти - нужда от помощ или ще продължаваш да ги виждаш, това не зависи от теб. Те решават пред кого да се покажат. Бъди твърда.
0
0
valeria
valeria
30.01.2010 23:14
Еми, аз като теб сънувам демони или духове. Летяха в небето и ме обикаляха, черни и с гадни лица. Сънувала съм също, че черни дяволи ми държат леглото и го друсат. Беше ужасен кошмар. За Библията знам, а и от собствен опит, че много помага, поне на мен да. Пак в един мой сън, сънувам, че Библията е на един рафт, високо от мен и аз се опитах да я стигна. В другата ръка държах икони, мисля 4 на брой. Още на сутринта отидох в библиотеката и си я взех, прочетох я. Бях с много проблеми, подтисната и наистина много ми помогна. Бях по - спокойна.
0
0
kika
kika
30.01.2010 20:38
Това до някъде е вярно. Но трябва да имаш силна психика и да си много спокойна. Това, което го сънуваш, винаги го разказвай, за да може да ти олекне. Когато сънуваш такива работи, раздай нещо и ще се оправи всичко.
0
0
iwan
iwan
30.01.2010 12:58
И на мен ми се случва понякога, но не им обръщам вече внимание. Те нищо не могат да ти направят. Не се притеснявай.
0
0
mariselaкz
mariselaкz
30.01.2010 09:34
Не се притеснявай, това наистина са духове на починали хора ,дарба е, че ги виждаш. Не им обръщай внимание, не ги заговаряй. Дори да идеш на църква, пак ще си ги виждаш, ако ти е писано така.Д ори да спрат да се появяват за известно време, пак ще се появят.
0
0