Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Привиждат ми се духове

Привиждат ми се духове

Привиждат ми се духове
От няколко месеца ми се случват много странни и страшни неша и не знам какво да правя.

Всичко започна на гроба на прабаба ми. Започнах да виждам нянакви сенки и човешки фигури. Непрекъсного усещам, че нещо ме следи и сънувам много страшни сънища. Най - често с духове.

Снощи, след един от сънищата усетих, че нещо ме бута по рамото, а зад мен нямаше нищо или никой. След това видях някаква сянка.

Първият човек, на който казах беше най - добрата ми приятелка. Тя ми каза, че е някаква дарба. Споделих и на майка ми.

Тя ми каза, че си въобразявам и това са пълни гупости. Намеквала съм и на баща ми - той мисли, че е въображение. Писах и в един форум.

Там ми казаха всякакви неща, че са демони и трябва да прочета библията, че съм наследила това от една моя баба, която е била нещо като ясновидка и пр.

Искам някой да ми каже, какво да правя, защото много се страхувам и искам това да спре.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 20
57
44
34
25
10
Дай твоята оценка:

Коментари (187)

Изпрати
катерина
катерина
17.04.2010 16:50
Мисля, че се случва на всеки, но малко хора обръщат внимание или не искат да повярвят. Факт е, че напоследък все повече хора си признават за странните неща, които се случват. Дали се раждат повече деца индиго или защото времето се променя. Нещо ще се случи, въпросът е кога ? И колко хора ще пострадат ?
0
0
трите кръста
трите кръста
17.04.2010 11:28
Днес е събота, денят на покойниците. Купи това, което майка ти е искала да яде, купи един бял хляб, една бутилка червено вино, свари жито и иди на църква да ги благослови свещеник. След това подай на три къщи и всичко ще бъде наред.
0
0
tanasi
tanasi
17.04.2010 08:28
Сънувах, че мъртвата ми майка е жива, стои до мен и казва - хайде да изядем всичкото кисело мляко и яйца. Аз и отговорих да изяде своя дял, а нашия да остави да си го ядем по малко. Тя се разсърди и си отиде.
Какво трябва да направя за нея, дали има нужда от нещо ?
0
0
трите кръста
трите кръста
08.04.2010 09:03
Трябва да отидеш на църква и да ти се четат Свети Василиевите молитви.
0
0
анонимен
анонимен
18.03.2010 20:49
Сънувам странни неща. На 14 години една жена в черно ми каза, че мъжът ми ще бъде чужденец, ще пие и няма да бъда щастлива. След 20 години тази жена отново ми се яви и ми каза, да си отида на гости, тъй като на майка и остава само година живот. Майка ми беше на 56 години. След време сънувах, че мюсюлманството ще раздели светът, но католическата църква ще обедини човечеството и религиите. ( не съм католичка). Преди 5 години тази жена пак се появи и ми показа какво ще стане с земята - метеорит ще отсече Япония, половината Сибир и част от Юга. Попитах жената: Кога ще стане това ? А тя ми отговори да не се страхувам, защото тогава ще бъда мъртва. Това за мен не са демони. Тези мои видения често ми подсказват за убийства, болести и други проблеми на хората около мен. Страхувам се да ги споделям, на възраст жена съм и не искам да ме помислят за луда. Имах случай когато мъртвата ми баба се появи сред бял ден с леля ми и все и подвикваше, че няма какво да прави у нас, трябва да побързат. Него ден побелях и веднага се обадих до вкъщи. Оказа се, че в тези часове леля ми е починала от инфаркт. Веднага отидох в поликлиниката и споделих случаят с психиатър. А те само се посмяха, пихме кафе и на това приключи. Не мога да си обясня какво е това и защо ? Иначе не съм била нито не много вярваща, нито атеистка. Работила съм организационна работа в средния ешалон. До преди три години все още бях чужденка. Живея в БГ от 40 години.
0
0
Plamena
Plamena
16.03.2010 19:56
И на мен ми се е случвало. Не се страхувай, защото според мен са безобидни, но нямам доказателсво за това. Това се е случвало и на моята най - добра приятелка, но много ме разтревожи, че нея я е много страх. Ако някой от вас може да ми даде някакъв съвет, моля ви.
0
0
яна
яна
13.03.2010 19:15
И аз понякога се чувствам така, но и ма мен ми казват, че си измислям, ама не знам. Веднъж гледах много страшен филм по NG и после много ме беше страх. Мислех си, че нещо ме следи, но после осъзнах, че няма нищо.
0
0
eli
eli
05.03.2010 19:44
Мога да те посъветвам да идеш на черква и да помолиш да ти прочетат киприяновите молитви. Това са специални молитви, който помагат в такива случай. Лично аз съм пробвала и ритуал, който е лесен и имаше ефект. Просто вземи вода в отворен съд и я дръж на открито първите 3 нощи на пълнолуние, без да я похлупваш с нещо, така че луната да я огрява. След 3 нощ, напръскай цялото жилище с нея така, че да не остане нищо. Ако и след това имаш проблеми, в което се съмнявам, трябва да потърсиш помощ.
0
0