Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Привиждат ми се духове

Привиждат ми се духове

Привиждат ми се духове
От няколко месеца ми се случват много странни и страшни неша и не знам какво да правя.

Всичко започна на гроба на прабаба ми. Започнах да виждам нянакви сенки и човешки фигури. Непрекъсного усещам, че нещо ме следи и сънувам много страшни сънища. Най - често с духове.

Снощи, след един от сънищата усетих, че нещо ме бута по рамото, а зад мен нямаше нищо или никой. След това видях някаква сянка.

Първият човек, на който казах беше най - добрата ми приятелка. Тя ми каза, че е някаква дарба. Споделих и на майка ми.

Тя ми каза, че си въобразявам и това са пълни гупости. Намеквала съм и на баща ми - той мисли, че е въображение. Писах и в един форум.

Там ми казаха всякакви неща, че са демони и трябва да прочета библията, че съм наследила това от една моя баба, която е била нещо като ясновидка и пр.

Искам някой да ми каже, какво да правя, защото много се страхувам и искам това да спре.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 20
57
44
34
25
10
Дай твоята оценка:

Коментари (187)

Изпрати
Венера
Венера
16.05.2010 03:28
Преди малко ми се случи. Сънувах странен сън, че има демон, който иска да ме обсеби. Беше ужасно. Събудих се и какво да видя. Надвесена човешка сянка. Ужасно беше. Не се случва за първи път. Не знам дали ме е страх, но сега беше страшно.
0
0
gerinceto
gerinceto
11.05.2010 17:31
Наистина отиди на църква. Там със сигурност ще ти помогнат.









0
0
Гери
Гери
10.05.2010 18:43
Защо искаш да спре ? Това може да е дарба. И защо не погледнеш от добрата страна. На колко хора им се случва това. И аз мисля, че с мен става нещо странно. Още когато бях на десет, взех една книга на име Магология. В нея пишеше какви ли не неща. Аз опитвах всичко и ми някой неща се получаваха. Веднъж покрих една роза с чаша и след пет минути нея я нямаше. Моят съвет е да не бягаш от това, което може да е най-уникалното нещо, което може да се случи на обикновен човек.
0
0
димитър
димитър
09.05.2010 12:26
Това си е дарба, но това не значи, че тези духове не могат да те наранят, ако го искат. Отиди на църква, помоли се. Не казвай на попа, защото от тяхната манипулирана религия, ще те помислят или за луда или вещица. Моли се всяка вечер, може и всяка сутрин. Започни да медитираш меркаба и други техники. Използвай за да увеличиш и проясниш дарбата си. Пиши ми на скайп: qmzpghj123, ако искаш да ти помогна по - обстойно.
0
0
Alier Viano
Alier Viano
08.05.2010 22:50
Ами всъщност, това си е дарба. По принцип трябва да се научиш да им помагаш да преминат в отвъдното. Не се плаши, няма нищо страшно. Факт е, че някой хора общуват с духове. Важно е да се научиш как да използваш дарбата си. Ако има нещо, пиши едно лично съобщение. Ще ти дам подробности, не си само ти.
0
0
bellgy
bellgy
04.05.2010 17:06
Отиди в църква и кажи на попа. Той ще ти помогне.
0
0
Веселина
Веселина
26.04.2010 15:10
Страхът се вижда само, ако ние си мислим за него. Колкото повече си всяваш страх, толкова повече си въобразяваш. Прочети Библията, ще помогне.
0
0
jesus_mylord
jesus_mylord
22.04.2010 18:53
Всичко, което аз бих те посъветвала е точно това - да започнеш да четеш Библията. Тя има отговор за всичко. Аз съм имала подобни преживявания преди да повярвам в Исус Христос. Бог е жив и Той иска да ти помогне. Да, демоните са реални, но Бог също е реален и Той е по-силен от тях. Всичко, което всява страх, не е никаква дарба, и не е от Бог. Започни да четеш Библията не заради някакво суеверие, че самото действие ще ти помогне. Библята като предмет не излъчва магическа сила. Думите в нея са, които дават живот. Осмилсяй ги и търси отговори. Както Бог е показал на мен, че е жив и ме е освободил от всички демони. Така вярвам, че ще го направи и за теб, ако Го потърсиш искрено и с цяло сърце. Той те чака.
0
0