Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Всеки ден се карам с родителите ми заради нея

Всеки ден се карам с родителите ми заради нея

Всеки ден се карам с родителите ми заради нея
Здравейте, напоследък пиша много истории, но имам проблеми и искам да ги споделя с някого, а не мога да споделям с някой от семейството, ако проблема е за тях.

Става дума за по-малката ми сестра. Мама и тате обръщат внимание само на нея, което от една страна не ми пречи, но от друга много. Хубавото е, че докато те се занимават с нея, аз мога да правя всякакви глупости, водя хора вкъщи. Лошото е че когато тя ми направи нещо гадно мама и тате не й се карат дори. Много е зле в училище. Само гаджетата са й в главата.

Да започна с проблемите, които ми създава. Всяка сутрин в 7:30 ме буди "случайно"- усилва телевизорът, вика, тропа. Имам лаптоп. Тя го взима и не ми го връща. По цял ден стои на него. Имаме и компютър, но тя разбра че всичко по което работя е на лаптопа и сега не ми го връща. Не точно това ме тормози. Дразня се че не го пази. Мята го навсякъде. Яде върху него, той загрява и му трябва почивка.

Не ме оставя да гледам телевизия. Ако почна да чета тя почва да вика и не мога да се съсредоточа. Иска да знае къде излизам, какво правя, кога. . . . . Аз не мога дори да я ударя. Хем ми е жал, хем ако мама и тате разберат, ще си имам доста проблеми. Обичам я, но тя е извън всякакъв контрол.

Всеки ден се карам с родителите ми заради нея. Попринцип не съм такава, обикновено съм свикнала да не ми пука, но сега не мога. Какво да правя? Приемам всякакви съвети.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 4
50
42
30
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
****
****
05.09.2014 00:55
В един филм откарваха разни непослушни деца на остров-лагер, където ги превъзпитаваха.
1
0
zara
zara
05.09.2014 07:10
де да можеше и аз да направя така с сестра ми
1
0
black*dog
black*dog
04.09.2014 13:29
моята ситуация е подобна. по-добре просто им кажи всичко това .все пак не знаеш как ще реагират. може да споделиш и на някой друг възрастен от семейството и да го помолиш да им каже.има ли някаква причина родителите ти да глезят сестра ти неп.екъснато? може би те самите имат проблеми и се опитват да ги преодолеят като се грижат за някого непрекъснато, а може би ти вече си голяма и си им създала впечатление, че не се нуждаеш от грижи. опитай все пак да им покажеш ,че и ти имаш нужда от малко внимание, само внимавай да не ти досаждат денонощно. ;)
3
0
zara
zara
04.09.2014 17:47
Мерси, ще пробвам. :)
1
0