Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Майка ми е в кома и сънувам всеки ден как се караме

Майка ми е в кома и сънувам всеки ден как се караме

Майка ми е в кома и сънувам всеки ден как се караме
Здравейте,
от 3 години нямам контакт с майка ми по нейна инициятива, нищо скандално не се е случвало, раздели се с баща ми, а от тогава и с мен, стана много нервна и ми се караше постоянно и на края реших да се изнеса. Аз се изнесох от България и през миналата година я сънувах често как се караме (защото реално погледнато ми липсва), но от 3 седмици получи инсулт и е в кома, като съзнателно разбира и вижда всичко.

От тогава не спирам да я сънувам как тя се пооправя с парализата и сякаш почва да ходи и да се храни сама. И въпреки това в някои сънища ми се кара и ми крещи. Снощи я сънувах че сме били на кино, където си облякох черна тениска върху бяла блуза, а после я видях в една пълна кола и ми каза че няма място за мен и тръгнах пеша по един много стръмен път но благодарение на парапета се дръпнах нагоре. . .
Дали е просто защото сигурно я мисля подсъзнателно през деня?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
****
****
07.09.2014 23:34
Разбира се... аз съм мекушав и не съм като желязната с железните, и според некой и друг педофил съм имал нужда от внимание, за това ще кажа и това, което не изказах ясно - адвокат може да отърве някого от подобно състояние. Те са компетентни по въпроса. Но и тук важи, че профилактиката е основата да не ни се случва това.
Те няма да го направят, защото не можем да им платим това, което наистина струва тези пари. Имат ги други и ще живеят те. Каквото и да представляват, а това не е ли Баш извратено?
0
1
****
****
07.09.2014 22:18
Съжалявам, но при такова състояние почти нищо не може да се направи. Всъщност може, но не може да се отговори на човек защо го убиват, след като толкова боли? Оказва се, че отървеш ли някого, то трябва да внесеш друг. Това е нещо твърде неприятно, което влияе на лекарите да не могат да правят това, което болните искат от тях. Те не са богове, а има система, чиято консумация не бива/не е възможно да се нарушава.
0
1
БаЛоНчЕнЦе
БаЛоНчЕнЦе
06.09.2014 20:00
Моят съвет е след като вижда и разбира, отиди в болницата и й чети нещо, например някой роман.
1
0
****
****
07.09.2014 21:09
Миличко, напиши един болничен роман. Или поне приказка, нали си балонченце сестричка:).
Виж сега, каката може да прави любов или да продаде живота на майка си, за да правят с него любов ени лоши хора. Поради това тя не може да направи нищо повече, защото това означава самата тя да поеме причинената негативност. Мисля, че тя си показва хладнокръвието и възможностите, или е просто глупава и не знае за тези механизми. Или пък ги знае, но не може да ги приеме.
Честният със себе си човек може само да престане да прави любов в този момент. Може би, конфликтите ги виждаш, а след това виждаш защо не се говори за това. Често сме насила поставени в такива ситуации и не можем да ги променим. Понеже смъртта е винаги по-хитра, а много хора черпят от нейните дарове. Следва, че те причиняват това. Казват им и трепачи.
0
0
mihala
mihala
06.09.2014 01:07
Съжалявам за майка ти.Имаш голямо желание да оздравее, но й го покажи, за да й вдъхнеш желание за живот.Тя се е отчаяла, а така по-трудно се мобилизират защитните сили на организма. Обичай я, както съня показва, и
й го казвай.Желая подобрение.
0
0
Мир и Любов
Мир и Любов
03.09.2014 08:10
Спокойно
0
0
****
****
07.09.2014 20:54
Няма християнство, няма нищо различно от издути силови полета и хора от двете им страни. Тука има тука нема. Това насилие ни издухва мозъците. Често. За некаква любов или капитал? Капитал в мозъка?!!!
0
0
****
****
07.09.2014 20:48
Ше си доведете нещо много гадно с чин над Трепач. Не може да се прави така. Цел свят е пълен с психиатрии, понякога там работят наистина магьосници, защо си мислите че може всичко? Някаква мома?! Къде е патриархалността? От много години ни го прилагат този номер с чужбината, там не живеят идиоти, както се сещате. Защо да си умираме така тука в мизерия под владеещите кучета?!
Никак няма да е красива тая работа, която следва...
0
0
SwagOver9000
SwagOver9000
05.09.2014 23:10
Както винаги трепач,ке бонито.
0
0
****
****
04.09.2014 11:45
Не е ли неумесно да се самоуспокояваш под такава тема, Мор и Любов?!
0
0