Там имаше нещо

Там имаше нещо
Здравейте! Отдавна не съм писала истории в сайта, тъй като не ми се беше налагало. Преди 2-3 години имах проблеми с духа на починалата си баба, но от около 2 години всичко е спокойно и нямам причина за притеснение.
Преди 1 седмица трябваше да остана вкъщи сама за 1 ден. Повечето пъти даже и да усетя присъствие, като си пусна телевизора или ако слушам музика, го усещам по-малко и съм по-спокойна.

Този път обаче беше различно. През цялото време усещах, че има някой в къщата. Чувах странни звуци и стъпки. Опитах всичко, опитах да слушам музика, да гледам филми, да говоря по телефона с приятелка. . . нищо нямаше ефект. През цялото време усещах присъствието. Не смеех да изляза от стаята си.

Към 20-21 часа майка ми звънна на вратата. Докато отивам към вратата, трябва да мина през коридора, който е тъмен. Докато минавах, усетих присъствието още по-силно. Изведнъж усетих, че някой е зад мен, изпаднах в нещо като истерия, разкрещях се, изтичах до вратата, отворих я набързо и излязох от нас. В момента, в който излязох навън, се почувствах добре и на сигурно място. Майка ми дойде в този момент, но аз се държах нормално, не исках да я притеснявам.

Принципно доста често усещам присъствия в къщата, но не обръщам много много внимание, не се фокусирам върху това, за да не стане по-лошо. Този път обаче беше различно, мисля, че който и да беше това, искаше да ме уплаши, защото не се отказа лесно. От 2 години насам вече не се страхувам от духове, т. е. знам, че ги има, но не ме е страх. Този път за първи път от 2 години насам изпитах толкова силен страх.

На другия ден пак трябваше да остана сама, но всичко си беше нормално, изобщо не усетих никакво присъствие.
Надявам се да не ме помислите за луда, защото всичко, което казвам е истина и се случи. Моля, ако някой знае какъв беше този дух и какво искаше от мен, да пише коментар. Искам да разбера, защото само така мога да се отърва от него. Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Джоузеф Сталин
Джоузеф Сталин
02.08.2014 22:57
Тегава история
1
1
Petko Dragov
Petko Dragov
03.07.2014 15:29
Няма причина да се страхуваш. Друг път ако ти се случи, запали лампите, огледай, и седни и се захвани с нещо от нещата с които си се била захванала... телефон, книга, телевизор. Ако наистина продължаваш да усещаш присъствие, запали една свещ... мисля че това ще помогне.
5
0