Sanovnik.bg»Всички имат нещо против мен

Всички имат нещо против мен

Всички имат нещо против мен
Здравейте, преди време ви бях писала, че никой не ме харесва.

Момчетата в класа ми обарват всички момичета освен мен. Не ме разбирайте погрешно, не искам да ме обарват, искам да разбера какво имат против мен. Тях ги барат за гъза, прегръщат ги, а мен ме смятат за гнусна.

Не мисля, че съм гнуслива, напротив мисля, че съм доста по стойностен човек от тях. Постоянно ме обиждат че съм грозна, тъпа и т. н. Казват ми, че съм хубава, имам така да се каже, "данни'', но защо се държат толкова гадно с мен, а от дъжд на вятър говоря с тях. Кажете нещо по въпроса, моля, защото ми писна от това положение! ! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
София_Христова-Водолей
Ми ти трябва да имаш по-голямо самочувствие.И аз като теб нямах и всички ме мислеха за аут сайдер,но откакто си вдъхна самочувствие вече повечето момичета почнаха да ме следват (като мой подчинени)
0
0
жиожои
жиожои
14.11.2013 20:18
искам просто да спрат да ме обиждат и искам да разбера какво имат против мен..
2
0
анонимен
анонимен
14.11.2013 18:03
значи всъщност това което искаш е тъпите момчета да те мислят за красива и да те обарват по гъза
3
1
79909
79909
13.11.2013 23:09
Спокойно мила! Най-важното е твоята лична самооценка! Истината е, че много момичета като теб, включително и аз, са наранявани жестоко, но това е като оръжие в твоите ръце, защото когато пораснат ще станат дебели и охранени, мазни дебелаци, шефове на някоя смотана закусвалния за бърза храна. Незнам какъв ти е проблема, например: дебела си, имаш пъпки, тъпа си или нещо друго, но този недостатък само ще те направи силна и корава, когато пораснеш. Ето, например аз съм закръглена в заоната на краката и вместо, когато се погледна в огледалото, да си казвам "Уфффф, толкова съм дебела, че огледалото се запотява", аз си казвам "Толкова съм сладка и съм пикантно сочно чудесна!:D. Или други укуражаващи неща. Въпреки това как изглеждам и какво мислят хората за мен, аз ходя в училище, като кралица! Истинатае, че ти си една кралица на своя собствен свят и не трябва да позволяваш на другите да го завладеят, защото всеки трябва да има по един собствен свят, а не по два! :)
3
0
Коко
Коко
13.11.2013 21:51
Много е прав, наистина е така! И знам, че е поговорка, но защо трябва да хвърляме камъни по дървото и да го нараняваме, като много по-бързо и лесно ще е ако вземем една кошничка, покатерим се по дървото и спокойно си наберем от плодът му. Но и за това се иска малко ум! Там е работата , че момчетата от твоя клас не искат "плодовете на твоето дърво" а просто искат да ги съборят на земята, защото не могат да се сетят какво др. да правят!
И това е най жалкото, че могат да направят много,по смислени и по-стойностни неща от това просто "да стоят под дървото и да хвърлят камъни".
2
0
break.this
break.this
12.11.2013 23:08
Казах на баща ми и той ми каза: "Никой не хвърля камъни по ялово дърво."..
3
0
Коко
Коко
12.11.2013 19:46
Здравей!
Моето мнение е : не, че всички имат нещо против теб, а просто повечето ученици са такива кретенчета, и недоносчета, че са невъзможни(нищо ново под слънцето). Казвам го защото на времето когато бях ученик, и аз бях подобен тъпак - от тези които обарваха и обиждаха момичетата, подтикнат от многото си комплекси и малкото си мозък! Но при мене нещата бързо си дойдоха на мястото, когато поради стечение на обстоятелствата останах единственото момче в класът (а дори когато имаше повече момчета, момичетата пак имаха превес над момчетата)( каква ирония а ). Тогава ми се наложи да общувам с момичетата от класа малко повече от обикновено, и на по различно ниво от обичайното. И много бързо разбрах колко тъп съм бил. И сега като се сетя какви тъпотии съм наприказвал на момичетата от класа ми, направо умирам от срам - ще ми се да не бях такъв кретен.
А по въпроса защо момчетата не обръщат такова внимание каквото обръщат на момичетата които обарват - може би другите момичета са по-разкрепостени, и с по-лек характер от тебе, а момчетата обарват предимно, такива момичета (поне в моят клас беше така). Така, че колкото и да ти е трудно, опитай се да го приемеш като един голям, несъзнателен от страна на момчетата комплимент към теб, защото когато те обиждат всъщност си признават, че си много по добра от тях!
3
0