Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сън като от друг свят...

Сън като от друг свят...

Сън като от друг свят...
Нека започна от там, че от около година съм влюбена в едно момче, а то не знае. Не съм му казала понеже пък той много силно обича едно друго момиче. Често се измъчвам и мисля за него, често го сънувам разбира се, но сънищата са несъществени, ако мога така да се изразя.

Днес легнах да спя следобед. Преди за заспя дълго мислех за него и признах пред себе си, че изобщо не съм наясно какво се случва с мен. Дали го обичам, дали го харесвам или дали просто ми е фиксидея.

Замислих се, че просто от много време мисля аз него и изпитвам неистово желание да съм с него. И така вече в полусъница се унасям и си казвам: "Защо Господ не ми помогне поне да съм наясно със себе си? И като че ли мнимо му се помолих за това." И така заспах...

Сънувах на пръв поглед много обикновен сън. Бях с най-добрия приятел на въпросното момче и той ми каза да излеза спешно от нас. Аз го послушах, но не знаех къде отиваме. Беше вечер и се отзовахме пред някакъв клуб.

Той ми взе портмонето и от там извади някаква лична карта на някакво момче (в съня ми знаех, че ми е в портмонето, но не знаех от къде той знае това). Даде я на охраната и каза: "Ей сега ще ти я върна". След няколко минути това стана, той ми поблагодари и го изпратих до някакъв ресторант, после се прибрах.

Изведнъж отваряйки портмонето видях, че картата е накъсана на малки парченца, а не е моя. Много се притесних и започнах да издирвам приятеля на момчето което харесвам , за да ми обясни какво да правя. (Попринцп с този човек се виждам рядко) Тук приключи първата част на съня.

След това сънувах (вече съвсем отделно от това), че съм в някакъв басейн на някаква лодка вече с "Моето" момче (което харесвам). Бяхме заедно и реших да го целуна. Той не изглеждаше както обикновенно беше грозен и отблъскващ, въпреки това, мен продължаваше да ме привлича и го целувах наслаждавайки се на момента.

Странното в съня беше, че сънят не беше като другите. Чувствах всичко ИзключителнО реалистично, все едно бях там. По принцип в моите сънища (независимо от тематиката им) винаги знам, че сънувам и направляявам събитията - знам какво ще се случи, а пък и винаги са неясни. Тук не беше така.

Усещах вятъра в лицето ми, аромата Му върху себе си и целувките Му. (Друг път също съм сънувала някаква близост с него, но не все едно е наистина). Изведнъж ме събуди телефона, а беше вече тъмно навън. Бях спала 4-5 часа, което е нетипично за един следобеден сън. Събудих се много бодра, което също е нетипично за един следобеден сън (поне при мен).

След това като по навик отворих фейсбук и на началната страница ми се появи негова публикация, което се случва рядко, понеже почти не влиза в тази страница.

След съня се чувствах все едно душата ми е била някъде другаде все едно до преди малко в леглото ми е лежало мъртвото ми тяло, а аз съм била в друго измерение.

Кажете ми моля ви се, какво е това, какво трябва да значи, знак от съдбата ли е за нещо или си въобразявам.И ако според вас е нещо на което трябва да се обърне внимание какво е ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Toni
Toni
24.11.2011 23:50
И аз имах такива изживявания това се дължи на силната любов която човек изпитва но в реалността не можем да я получим от дадения човек по този начин мозъка компенсира неистовото желание това да стане факт много е гадно накрая сякаш цял живот си бил/а с любимия човек и си усмихнат щастлив и уверен в себеси докато не се събудиш :X
0
0
Spaska Lukankowa XD
Spaska Lukankowa XD
18.05.2011 01:00
Това, че е изглеждал зле означава, че момичето, което харесва ще го отблъсне, а той ще те забележи и ще се получи нещо между вас.
0
0