Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Моля, помогнете! Това е най-странният сън досега

Моля, помогнете! Това е най-странният сън досега

Моля, помогнете! Това е най-странният сън досега
Тази нощ сънувах много странен сън. Сега ще ви обясня. Сънувах, че аз извеждам кучето ми по двора и изведнъж виждам някакъв беден човек с една голяма количка с откраднати бебета, които минава по улицата, а всички хора са нарекли неговата количка , , Тъжната количка''. Аз веднага съм гушнала кучето ми и съм се скрила от другата страна на къщата. И малко съм погледнала какво става по улицата и видях една жена да си разхожда бебето на разходка и той я е видял и веднага я е подгонил да и вземе детето и тя се е опитала да се измъкне, но не можа и той и взе детенцето.

Аз като съм видях веднага се покатерих на прозореца и чукнах 2–3 пъти и мама и татко видяха и излязоха, но вече беше късно, нямаше как да спасим детето от този човек. Аз направо бях в шок! Също така сънувах, че в нашето семейство щом някои е видял нещо странно трябва да спи 1 нощ в една свещенна стая на долния етаж. (в живота не е така). Аз съм преспала една нощ там. Сънят беше до тук, после се събудих. Но моля ви, кажете какво значи този сън, моля ви!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Рамбо
Рамбо
04.06.2014 10:34
И този сън кога го сънува:D докато сънуваше другия сън дето го сънуваш само него месец лъжци батка само лъжци
0
0
Дея
Дея
18.05.2014 07:49
Щом сънят ти е бил толкова ярък и запомнящ,най-вероятно значи нещо,но надали трябва да се тълкува буквално.
0
0
Рамбо
Рамбо
18.05.2014 01:24
Аз имам теория че сънят се провокира от моменти изживяни на скоро или от одавна плюс малко игрички на мозъка и се получават такива сънища тва не означава че значат нещо аз постоянно сънувам сънища с убииства масово унищожение бой и все такива глупости:D но тва не означава тези шантави сънища да влиаят върху истинския живот пак казвам се едно са да сънувам че убивам хора и после на сутринта да зема въздушната пушка и да стрелям по всеки който мине всичко е от мозъка
1
1