Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Най-странният сън, който сънувах

Най-странният сън, който сънувах

Най-странният сън, който сънувах
Ще ви разкажа за един много странен мой сън, който сънувах 2005 година. Сънувах, че на земята са слезнали сянки. Облечени с черни пелерини с качулки. Лице не се виждаше вътре. Те летяха на всякъде и чупеха и разгромяваха всичко. Хората пищяха и бягаха на различни страни. Аз с моя приятел се втурнахме към едно голямо избено помещение в което се стичаше народа за да се скрие. Малки деца плачеха сгушени в прегръдките на баби и дядовци които ги усокояваха. Видях едно малко прозорче и се надигнах да видя какво става на вън. Отпред имаше едно голямо голо дърво на което стоеше един клиент от заведението в което работех. Той имаше тялото на рис а главата на човек. Отвори си устата и се изрева. Имаше огромни зъби. Изведнъж една черна сянка се уви около него и започна да му говори нещо на ухото. В този момент видях как горе от ляво от небето слизаха хиляди ангели.

Бяха водени от един ангел с светещ меч, на бял кон. Всички ангели бяха в бяло и яздиха двуколки теглени от бели коне. Обърнах се към хората в избата които трепереха и плачеха и им казах:

-Не се притеснявайте! Ето Господ идва да ни освободи! .След което се събудих. Наистина сънят беше странен и ме хвърли в мисъл, но не можех да го разтълкувам. Следобед отидох на работа. И след като си направих кафе, разказах сънят си на моята колежка. -Какъв странен сън си сънувала! И този особения защо и него си го сънувала като рис? -Ами хайде кажи ми. . . . в този момент влезе точно той в заведението. Ние с колежката се спогледахме. Поръча си фрапето което пиеше и започна да ме гледа много странно. Аз правих кафе а колежката миеше чашите когато изведнъж той ни каза: - Знаете ли че на мен Сатана ми говори на ухото? -. .

Моята колежка изпусна чашите. Аз замръзнах. . . . . Как беше възможно това? В този ден аз реших задължително на този да му сложа светена вода в кафето. В заведението винаги имахме, защото шефа беше вярващ човек. Но изведнъж този странният, спря да сяда на бара. И за капак съобщи един ден, че не искал аз да му правя повече кафето! ! ! Ние вече направо изтрещяхме. Но след седмица имаше дерби и заведението беше пълно. Дойде странният но нямаше места на масите и наложително седна на бара. По едно време стана и каза: - Аз отивам до тоалетната, никой да не ми бара чашата! ! ! ! Вече не се сдържах. . той се запъти към тоалетните влезе. . . и изведнъж излезе и погледна. Моята колежка ми вика -Ще се самоубия! ! Това не може да бъде! !

Той влезе и излезе още три пъти за да се обеди, че не закачам чашата му и в следващият момент когато влезе вътре аз грабнах на бързо шишето /което предварително бях отворила и бързо му сипах малко. Когато се върна на бара и се наведе да отпие от чашата изведнъж отскочи на зад все едно го е ухапала змия. . . . И се изкрещя- Кой ми е барал чашата? ? ? Аз се доближих до него и му казах - Предай на Сатана, че идва Бог на земята и царството му свърши! ! Той бързо бръкна изкара пари хвърли ги на бара и си тръгна. . . . . И повече никой не го видя. . . . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
miglena
miglena
20.10.2015 16:28
Аз лично ама изообщо не вярвам на това!
0
2