Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам момичето, което ..

Сънувам момичето, което ..

Сънувам момичето, което ..
Здравейте. Искам да споделя нещо с вас. От няколко дни започнах да сънувам едно момиче, което харесвам. Аз също съм момиче да кажем тийнейджър. В едно училище сме, обаче не в един клас.

Единственият ми разговор с нея беше на някакъв рожден ден. Изглеждаше така сякаш сме приятели, но след 15 дни започна училището и не ми обръщаше никакво внимание, дори едно здрасти не ми каза.

Може би ще кажете, че съм малка да харесвам момичета, но пък аз съм сигурна в чувствата си. И така към сънищата. Все са хубави, на някои си вървим заедно, правим нещо хубаво заедно на хубаво място.

Всичко е толкова реално и прекрасно, че чак не искам да се събуждам. Въпросът ми е какво значат тези сънища и дали това означава, че ще се запознаем ? Защото аз наистина искам и планувам вече как.

Благодаря, че прочетохте това и ще се надявам да ми кажете някое съветче.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ваня
Ваня
02.12.2015 12:24
Аз съм в подобно ситуация с години. Само, че при мен нещата са малко по-различни. Тя ми беше много близка приятелка с години, бяхме заедно от 1-7 клас, после в едно училище, но различни класове в гимназията, въпреки това постоянно се виждахме, прекарвахме много време заедно ... и тя показваше много голяма близост към мен (гушкане, целувки и т.н.), но тя беше така и с други, в смисъл, не е било екслузивно само към мен. Аз харесвам жени, осъзнах го, но тогава го отричах. Тя беше една от многото по това време, която твърдеше, че е "би", но ставаше "би", само като е пила (някак беше "модно" за много момичета тогава). Отношенията ни се развалиха след това по незнайна за мен причина, пътищата ни се разделиха, но все още я сънувам понякога ... Бих желала адски много да се отърва от тези сънища за нея, защото си имам приятелка, която обичам много и тя мен също, но понякога я сънувам. Аз си го обяснявам с това, че бяхме много добри приятелки и накрая всичко отиде подяволите, а аз дори не разбрах защо... И това явно ме измъчва подсъзнателно, въпреки, че не мисля за нея през деня, нито се сещам за нея... Но подсъзнанието ни напомня за тези неща, дори и да си мислим, че съзнателно сме ги забравили.
0
0
stoqn
stoqn
01.11.2011 22:38
Кажи и, че я харесваш.
0
0