Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименПочиналата ми баба държи живото ми дете
не се притеснявайте, тя винаги ще е до вас и ще закриля това дете!
АнонименМоята пра баба-в съня ми.
Това е едно към едно истина. Не е зле да осветите имота в Червен бряг.
АнонименДа повярвам или не
А откъде си сигурна, че са те?Може да е просто грешка?
Анонименкаквото сънувам се сбъдва
Така е, аз имам приятелка,на която й се сбъдват сънищата.Нищо страшно няма. А при мен също,но с обратен знак-ако е лошо, наяве става добро и обратно.
АнонименСънувах, че детето ми умира?!
Обикновено, емоциите в сънищата са наобратно.Щом сте плакали, значи ще се радвате. Детето ще е здраво и ще получите хубави новини, свързани с него!
Анонимензнак от съдбата или празни надежди
Сподели какво стана? Аз лично вярвам в тази символика- когато се женехме,свекървата премери новите ни халки-а знам,че така не се прави.Изпускала съм я моята преди сватбата на земята. Освен това, мъжът ми ми купи розово сърце на Сваровски за първата ни Коледа, то падна и се счупи.В крайна сметка, ние се разведохме.
Анонимен
Никой не ги кара насила да го пускат тоя sms, така че не виждам как ще бъдат подведени да направят нещо, което не искат.
Анонимен
cveteto70 :за теб знаем че си кух.ама като казвам кух значи наистина го мисля.и се дръж малко по възпитано.ти си пълен простак и селяндур. Подкрепям! Спрете да обиждате хората по форумите!
Анонимен
888Димитър888 :Деяник, това се отнася особено за теб - далавераджия и тарикат, който печели от наивността на хората да пращат SMS-и в твоите мними сайтове...! Нормалните хора се редят в бюрата по труда за работа, а ти се правиш на по-голям от хляба, като правиш "Бизнес" както ми писа в лично съобщение! Е, НЯМА ДА ГО БЪДЕ ТОВА!!! Не се налага да се редя в бюрото по труда, имам си престижна работа, но гледането с такива карти ми е хоби и няма нужда да ми говориш в мъжки род... За всеки сайт си има пътници, за този също. Пиши си колкото искаш,няма да ти обръщам внимание.
Анонимен
cveteto70 :добре.щом съм ви неприятна няма да ви пиша повече.уморена съм от вас.до болка.дали го разбрахте? Имах предвид хора като Димитър, съжалявам,ако не си ме разбрала
Анонимен
1.По същата логика, телевизиите, кото излъчват реклами, също са измамници, защото тласкат хората в магазините и им вземат парите насила. 2.Има гадателски сайтове, които свободно се рекламират и вземат в пъти повече за гледане. 3.Има и форуми, в които банерът свободно и излиза като електронен подпис. 4.Със или без банер, няма да спра да пиша, защото мога да помагам на хората. 5.На който не му са приятни тези теми да не влиза и да не клика.
АнонименНякой правил ли е магия за любов?
Такива отношения траят кратко дори и да се прави редовно магията, следва раздяла или развод, децата от такива връзки са нещастни цял живот.Много често, обектът на който е направена магията се разболява, животът му се срива.
АнонименНезнам значението на един сън - помогнете ми
Тя ще ти помогне за положителното развитие на връзката ти с това момче.