Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»знак от съдбата или празни надежди

знак от съдбата или празни надежди

  • 24.06.13 04:18#1PetiaPetiaНовакРегистрация: 24.06.13Град: -Отговори: 1знак от съдбата или празни надеждиЗдравейте на всички, пиша тук защото не знам как да си разшифровам това което ми се случи.

    Предисторията е следната: С приятеля ми от дълго време пазим връзката си в тайна. Родителите ми са против него, защото е разведен. Преди няколко дни той ми постави дилемата да реша ще бъда ли с него или не? Аз не знам какво да реша, родителите ми са добри хора, приятеля ми също е страхотен.

    А днес ми се случи следното: преди година приятеля ми, ми подари пръстен, но родителите ми не знаят, че е от него. Тази сутрин като тръгвах за работа незнайно как пръстена ми е паднал от ръката, досега никога не е падал. Щях да закъснея, затова се обадих на майка ми (тя точно беше тръгнала за работа), да каже на леля ми, която живее до нас да го потърси.

    Но майка ми се е върнала и го е намерила пред входната врата. Разплаках се докато чаках резултат. Не се вълнувах от това че е златен, отколкото че е подарък от приятеля ми и го губя точно в такъв момент. Споделих с приятелка, за случката и тя ми каза че това е знак от съдбата, че не трябва да се разделям с приятеля ми, при положение че толкова много се обичаме. Кажете ми дали е така или това са празни надежди?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.06.13 07:07#2BellBellНовакРегистрация: 22.06.13Град: ПловдивОтговори: 11от: знак от съдбата или празни надеждиМиличка, ако обичаш истински този човек не би трябвало да се замисляш дори. Понякога цената на щастието е висока, родителите ти ще те разберат. Говори с тях. Не се разделяй с любовта си за нищо на света ОтговорОтговор с цитат
  • 24.06.13 09:58#3PetiaPetiaНовакРегистрация: 24.06.13Град: -Отговори: 1от: знак от съдбата или празни надеждиЛесно е да се каже, но е трудно да се направи. Как се разкрива подобно нещо след като знам, че не го харесват. :cry: ОтговорОтговор с цитат
  • 25.06.13 08:22#4Кети РашеваКети РашеваНовакРегистрация: 10.06.13Град: ТрявнаОтговори: 4от: знак от съдбата или празни надеждиВместо да хленчиш, отивай да живееш при него и се оженете. Ако родителите ти те обичат, ще приемат всичко, поне в името на твоето щастие. Моят син също се ожени за неподходящото момиче. Не сме се месили, оставихме го да постъпи както смята за правилно. Живя с нея толкова години, колкото му бяха нужни за проумяване на истината. После се влюби в друга и напусна жена си. Просто е трябвало да измине този път, това са уроците на съдбата и мисля, че правилно постъпихме, като не му се месехме. Все пак става дума за пълнолетен човек и всеки родител би следвало да уважи избора на детето си. А за грешките си всеки сам си плаща, правилото важи за всички, вкл. и мен!ОтговорОтговор с цитат
  • 27.06.13 11:01#5888Димитър888888Димитър888НовакРегистрация: 23.05.13Град: -Отговори: 74от: знак от съдбата или празни надеждиДеяник, мили Деяне,
    знаем, че си ново явление и единствената ти цел е някой БАЛЪК да кликне в сайта ти под поста. Ами никой не е толкова глупав, че да прати SMS, за да нахрани някой крадлив тарикат като теб, който печели от SMS измами!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.06.13 11:35#6РосицаРосицаНовакРегистрация: 27.06.13Град: -Отговори: 14от: знак от съдбата или празни надеждиДеяник подвежда с коментари. Целта е да кликате на банера.ОтговорОтговор с цитат
  • 27.06.13 06:14#7ДианаДианаНовакРегистрация: 19.06.13Град: ПловдивОтговори: 15от: знак от съдбата или празни надеждиСподели какво стана?
    Аз лично вярвам в тази символика- когато се женехме,свекървата премери новите ни халки-а знам,че така не се прави.Изпускала съм я моята преди сватбата на земята. Освен това, мъжът ми ми купи розово сърце на Сваровски за първата ни Коледа, то падна и се счупи.В крайна сметка, ние се разведохме.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.08.13 05:06#8Adelina Adelina НовакРегистрация: 05.08.12Град: -Отговори: 4от: знак от съдбата или празни надежди...sluchiloto se sluchilo.
    Posle ragovorut s vashite....?
    Zaradi teB li se e razvel, ako ne, zashto?Znae6e li 4e si ima
    semeistvo.Davaj si smetka za malkite no vajni detaili, ako si ima dete,...
    V dneshno vreme kakvo li ne se sluchva v glavite na horata....za tova ima zna4enie i tova koeto si govorish s roditelite ti, te moje bi pove4e te poznavat.
    Hubavo e da si istinski shtastliva i spokoina, pomisli si koga si naistina.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest