- 15.10.13 04:51#1Сънувам че детето ми умира! ПомогнетеСънувам вече втора подред нощ ,че детето ми, което е на две годинки умира...ужасно е и аз крещя и викам и се събуждам и дишам дълбоко и се разаплаквам . Не искам да заспивам вече ,страх ме е ...че пак ще сънувам същото...ОтговорОтговор с цитат
- 17.10.13 04:13#2от: Сънувам че детето ми умира! ПомогнетеЗначи,че ще има дълъг живот и ще му умре злото .
Не се притеснявайте! За добро е.ОтговорОтговор с цитат - 17.10.13 05:02#3от: Сънувам че детето ми умира! ПомогнетеБлагодаря за отговора, но това ли значи наистина ,от къде сте сигурни ! Благодаря! ОтговорОтговор с цитат
- 17.10.13 01:38#4от: Сънувам че детето ми умира! Помогнетеда правилно е за добро е... спокоино казват че му се удължава живота тъка..не се притесняваиОтговорОтговор с цитат
- 17.10.13 07:22#5от: Сънувам че детето ми умира! ПомогнетеОтговорОтговор с цитат
- 18.10.13 10:32#6от: Сънувам че детето ми умира! ПомогнетеНяма страшно, това което сънуваш рядко се сбъдва.Аз сънувах че спечелих от тотото 14 милиона даже числата ги запомних долу горе.Но не са числата и не съм спечелила а и не искам защото тези пари от джакпоти са от дявола.ОтговорОтговор с цитат
- 18.10.13 08:47#7от: Сънувам че детето ми умира! ПомогнетеКогато сънуваш числа и не ги запомниш,това е на загуба.Ако ги запомниш и са 6 - пусни си тото.
Ако не са шест запомни ги,запиши ги и задължително на тази дата,година,месец се случва нещо.Зависи от сънят ОтговорОтговор с цитат - 18.10.13 10:28#8от: Сънувам че детето ми умира! ПомогнетеБлагодаря много на всички за отговорите! Всъщност да ви кажа от както писах за съня ,не съм го сънувала вече ,надявам се да не го и сънувам повече. нищо ,че е на хубаво! ОтговорОтговор с цитат
- 19.10.13 12:53#9от: Сънувам че детето ми умира! ПомогнетеЕми не успях да ги запомня.бяха много близки като 2,3,5,6,7 или 3,4,5,6 нещо такова. все пак благодаря друг път ако сънувам ще го направя но човек като се събуди не помни много.
За авторката радвам се че не го сънуваш вече дано наистина да не го сънуваш и аз съм сънувала еднакви сънища торнадота и др.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest