- 26.06.13 01:45#1Сънувах, че детето ми умира?!Здравейте. Сънувах много странен и ужасен сън - ако някой може да каже какво означава, ще съм много благодарна. Сънувах, че сина ми е в нещо като санаториум, където гледат болни деца и аз отивах на посещение да го видя.
В съня ми той беше на около 12-13 години и болен от рак с гола главичка от терапии и т.н./в действителност той в момента е на 4 годинки и няма сериозни заболявания/, като изглеждаше много различен - не приличаше на него изобщо, но в съня ми знаех, че това е моето дете.
Когато отидох в сградата преди още да го видя стана нещо като земетресение и някак си сградата, в която се намирахме започна да се разпада и все едно етажа се отдели от този под него, приплъзвайки се, т.е.от втория етаж, на който бяхме се оказахме на пътя, но над нас имаше още 8 етажа.
Аз започнах да търся детето си още докато всичко се движеше и успях да го открия до тогава невредим, едва когато уж всичко приключи. Точно когато го прегърнах и се успокоих, че е жив и здрав, съобщиха, че всеки момент ще има втори трус и се очаква сградата да се срути отгоре ни.
Дадоха ни инструкции всички да се скрият под железните легла, които имаше или под нещо здраво. Всички се втурнаха да се спасяват - имаше едно свободно легло, под което да се скрием с моето детенце, което беше твърде тясно. Аз го напъхах отдолу, но той не искаше - държеше ме отдолу, а той излезе и каза, че му е дошло времето и така или иначе, че ще умре от болестта.
Каза ми, че ме обича и в следващия момент всичко започна да се руши.Тогава вече се събудих плачейки... Беше ужасно :cry: . Малко като на филм го разказах, но наистина беше много тежък сън. Моля, кажете, ако имате идея какво може да означава.ОтговорОтговор с цитат - 27.06.13 04:54#2от: Сънувах, че детето ми умира?!Обикновено, емоциите в сънищата са наобратно.Щом сте плакали, значи ще се радвате. Детето ще е здраво и ще получите хубави новини, свързани с него!ОтговорОтговор с цитат
- 27.06.13 08:54#3от: Сънувах, че детето ми умира?!Дано да бъде така. Благодаря за отговора. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest