Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименДа си намерим сродна душа
Да не съм луд да си разкривам характера пред напълно непознати никнеймове в мрежата. Последния път някаква си redmerinda ме метна здравата така...
АнонименОглеждайте се за рептили!
Потърсете в Гугъл - Еленко Ангелов. Там той подробно описва всичко за тези гущероподобни. Между другото това са кукловодите, които дърпат конците на нашите политици...
АнонименСънувах Взрив
Деяне, защо сега не предложиш на момичето да влезе в твоя сайт под поста ти и да пусне SMS? Може да намажеш с някой лев в твоята сметка.
Анонимензнак от съдбата или празни надежди
Деяник, мили Деяне, знаем, че си ново явление и единствената ти цел е някой БАЛЪК да кликне в сайта ти под поста. Ами никой не е толкова глупав, че да прати SMS, за да нахрани някой крадлив тарикат като теб, който печели от SMS измами!
АнонименНахапан от хамстер?
Надявай се някой да кликне върху банера под поста ти... Продължавай да даваш мнения и може да те огрее, Деяне...
Анонимен
Нищо не си сънувал, просто искаш някой да клъвне на въдицата ти, като кликне на банера ти и да прати SMS в полза на съмнителна кауза...
Анонимен
Ти явно не си от интелигентните, защото искаш да подведеш посетителите на твоя сайт, тъй като се иска да се прати SMS, за да се разбере резултата! БЯХ ДЛЪЖЕН ДА ПРЕДУПРЕДЯ ХОРАТА!
Анонимен
Cveteto70, мила Цветелина! Съветвам те вместо да се оплакваш по форумите да попълниш теста и да изпратиш sms. Ще ти е от полза този тест за интелигентност! Може да научиш нещо интересно за себе си! Като например, че си куха като лейка...а само акъли даваш, че и злобееш, като пращаш на хората лични съобщения!
Анонимен
Кои са тези "всички" които ме "знаят" бе момиче!? Може би имаш раздвоение на личността и затова говориш в множествено число. Имаш много завъртян език за момиче! Да знаеш, че лошата уста като твоята, която бълва змии и гущери мирише на обществена тоалетна. Защитавам хората, които си обидила и продължаваш да обиждаш с лични съобщения по най-различни форуми!!! Съветвам те да оставиш този каруцарски език, който не ти приляга за момиче, ако наистина си момиче за каквото се представяш зад монитора и СПРИ ДА ТОРМОЗИШ ХОРАТА ПО ФОРУМИТЕ!!!
Анонимен
Деяник, това се отнася особено за теб - далавераджия и тарикат, който печели от наивността на хората да пращат SMS-и в твоите мними сайтове...! Нормалните хора се редят в бюрата по труда за работа, а ти се правиш на по-голям от хляба, като правиш "Бизнес" както ми писа в лично съобщение! Е, НЯМА ДА ГО БЪДЕ ТОВА!!!
Анонимен
Като кого бе, Деянчо!? Не те ли е срам да крадеш личните данни на хората чрез SMS-и!?
АнонименКукла, сватба ?? Някой може ли да помогне ?
Cveteto70, Цветелина!!! Ти да не си врачка, че да знаеш със сигурност какво ще стане!? Хайде си запази мнението за себе си и ни спаси от присъствието си!
АнонименКукла, сватба ?? Някой може ли да помогне ?
mimmy_, НЕ СИ СПРАВЕДЛИВА! Явно Темида наистина е сляпа! Помагал съм на много хора в този форум и не само! Ако знаеше предисторията на моя коментар - нямаше да ме съдиш. Cveteto70 е ново явление в този форум, като въпросния индивид влиза и оставя каруцарски заплахи и обиди както във форума, така и чрез лични съобщения! Добре, че поне теб не те е още набелязал като жертва въпросния потребител, защото много хора проплакаха от него! Такива хора трябва да се преследват и докато вие съдите не когото трябва, България ще е на това положение!!!
АнонименКак флиртуват Близнаците
Cveteto70, Цветелина!!! Жалко е за теб, ако съдиш за човека САМО по зодията!
АнонименКуче насън
Деянчо, продължавай да даваш отговори на сънища и може някой да ти повярва и да се излъже да кликне на банера под поста ти...
АнонименКогато всичко се обърка...
Знам, че се зарекох да не влизам повече в тоя хейтърски сайт, ама сърце не изтрая да отговоря на поредната простотия! "Ами старайте се повече" - много умно изказване... :x: Cveteto70, съвет от мен (не само ти можеш да даваш съвети) - като не познаваш човека, по-добре си спести "мъдрите изказвания". Не искам да цитирам твое изказване в друга тема, където нарече масата простаци, защото се карали. Внимавай с определенията, защото ще останеш сама в живота, не само във форумите!... Послепис: Да не забравя - до човечеца, автор на темата - не си губи времето да си изливаш душата в тези обществени тоалетни, наречени "ФОРУМИ"! защото: 1.Българите сме ВЪЛЦИ, видим ли някой по-слаб, му се нахвърляме като лъвове над антилопи. 2.Българите изпитваме оргазъм, когато някой е преживял загуба. 3.Българите (като cveteto70 и др. индивиди) най-обичаме да даваме акъл, щом става въпрос за чуждото нещастие. СЪВЕТ: Запазете си "Градивната Критика" за себе си, НЕ ВИ Я ЩЕМ !!! FREEDOM FOREVER
АнонименКогато всичко се обърка...
Cveteto70, първо се научи да пишеш на майчиния език - думата провокации в мн. число не се пише с "ий" накрая! Всяко изречение трябва да започва с ГЛАВНИ БУКВИ!!! Граматичните ти познания ми напомнят на циганките в бюрото по труда, които търсят работа за грамотните висшисти! :n: Всичките ти коментари във форума са неграмотно написани, а ми тръгнала акъл да дава...! Това, че се опитах да защитя човека НЕ Е ПРОВОКАЦИЯ. ПРОВОКАЦИЯ е това, което пишете срещу хората, които са споделили лична история!!! :n: :x: :n:
АнонименКогато всичко се обърка...
Cveteto70 - КУПИХ ТИ БЪЛГАРСКИ ГРАМАТИЧЕН РЕЧНИК, ЗА ДА ПОМОГНА ЗА ИНТЕГРАЦИЯТА НА РОМИТЕ!