- 13.08.13 01:26#1Да си намерим сродна душаOUR SOUL SISTERS AND BROTHERS!
Здравейте!Днес искам да ви кажа следното:
Имате си брат или сестра по душа!Напишете тук поне три положилтелни и три отрицателни неща за Вас и всеки който прилича по тези неща ще Ви изпрати лично съобщение.Аз ще заочна...
1.Не гледам много на въшния вид.
2.Обожавам Лондон и мисля да пътувам натам.
3.Много рядко се натъжавам или ми е скучно.
4.Няма да пропуша (това не е за всички приятно)
--------------------------------------------------------------
1.Малко съм разглезена отосно яденето и пиенето.
2.Имам страхове.
3.Мога да бъда лошо момиче.ОтговорОтговор с цитат - 13.08.13 06:35#2от: Да си намерим сродна душавсички си имаме свойте страхове.ОтговорОтговор с цитат
- 13.08.13 07:31#3от: Да си намерим сродна душаположителни:
1. не съм кифла
2. чета книги
3. харесвам различното
отрицателни:
1. в характера ми е заложено да смятам само себе си за права
2. избухлива съм
3. не съм първа хубост, а втора
ОтговорОтговор с цитат - 14.08.13 11:48#4от: Да си намерим сродна душаще помоля господина да не се прави на важен.да види първо себе сиОтговорОтговор с цитат
- 14.08.13 08:03#5от: Да си намерим сродна душаwha'?ОтговорОтговор с цитат
- 14.08.13 08:59#6от: Да си намерим сродна душаположителни:
1.добър приятел
2.силна и смела
3.не ми пука какво мислят хората за мен
отрицателни:
1.лесно избухлива
2.инат
3.от мухата правя слон
ОтговорОтговор с цитат - 15.08.13 12:40#7от: Да си намерим сродна душаПоложителни:
1.Харесвам всякакви песни,освен тези които започват с :„Алялеляле“ и тем подобни.
2.Четенето е моята страст
3.Не ми пука какво мислят за мен околните.
4.Ненавиждам лицемерието,лъжата и предателството.
Отрицателни:
1.Не съм от най-търпеливите.
2.Малко съм злопаметна.
3.До някаква степен съм непукист.
4.Стряскам се лесно и винаги правя нещо като въздишка.ОтговорОтговор с цитат - 17.08.13 05:57#8от: Да си намерим сродна душаpolojitelni
dobra po dusha
vesela
neegoistichna
otricatelni
netarpeliva
izbuhliva
zlopametnaОтговорОтговор с цитат - 02.09.13 05:31#9от: Да си намерим сродна душаДа не съм луд да си разкривам характера пред напълно непознати никнеймове в мрежата. Последния път някаква си redmerinda ме метна здравата така...ОтговорОтговор с цитат
- 02.09.13 08:15#10от: Да си намерим сродна душанапълно сте прав.ОтговорОтговор с цитат
- 07.09.13 07:16#11от: Да си намерим сродна душаЩе кажа само положителните . Отрицателните ги намират другите .
1. Добър човек
2. Обичлив
3. Търсещ истински чувства и уважение
4. Добър приятел ( поне така казват )
5. Обичам високите скорости ( но да ги гледам )
6. Обичам да се шегувам и доста често го правя
7. Мразя лъжците и лицемерите
За сега толкова . Сигурно има още доста . :love:
ОтговорОтговор с цитат - 07.09.13 09:13#12от: Да си намерим сродна душане мога да давам сама оценка за себе си.хората който ме познават знаят каква съм.ОтговорОтговор с цитат
- 08.09.13 03:03#13от: Да си намерим сродна душаУмна, мила, нежна, и добра...направо ангел :kiss:
Изключително ценя позитивни хора, чуството за хумор и интелигентноста.ОтговорОтговор с цитат - 19.09.13 05:56#14от: Да си намерим сродна душа1 ревнив
2 разпилян
3 барзо се вбесявам
1спокоен
2добьр
3 справям се с неща в които други се провалят,и се провалям с неща с които другите се справят ОтговорОтговор с цитат - 09.03.14 12:45#15от: Да си намерим сродна душаПоложителни:
1.Запомням бързо уроците ( в сравнение с моите съученици,които учат около 5 часа на ден и пак нищо не запомнят.)
2.Прикривам лесно емоциите си.
3.Имам голямо чувство за хумор.
Отрицателни:
1.Често се държа ужасно и странно
2.Умея да се излагам
3.Лъжа толкова много,че накрая се оплитам и изглеждам много тъпоОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest