Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименСъществуват ли ангели хранители?
И аз вярвам в тях безрезервно . Правила ли си го това с изгореното писмо ? Нали всеки човек има свои собствен ангел хранител , чела съм доста методи с които можеш да откриеш своя ангел хранител и да се свържеш с него .
АнонименПаднали Ангели
Според някои книги които съм чела Падналите Ангели създават деца с човешките жени , тези деца са така наречените Нефилими , те са полу-ангели и полу-хора . Не виждат бащите си и имат странни дарби . Не знам дали тази информация е достоверна , но ми се вижда доста интересна .
АнонименАстрално пътуване?
Искам да попитам има ли възможност това да се случи когато си в съзнание , имам предвид когато не спиш и си буден ? Възможно ли е и какво означава това ? Благодаря предварително .
АнонименДухове и чуждо присъствие
Аз винаги усещам чуждо присъствие около себе си . Понякога дори е толкова силно , че все една се опитва да се свърже по някакъв начин с енергията ми или нещо подобно . Често пъти ми се е случвало да усетя чуждо присъствие и след това да усещам хиляди различни чувства с себе си все едно ме обливат . Вече като че ли започвам да свиквам с това , все пак "духовете" са навсякъде около нас или поне аз така си мисля . Да не вземете да ме помислите сега за луда
АнонименСъществуват ли вампири, духове, добри и зли вещици
Да питаш дали създания като тези съществуват е все едно да питаш дали ние съществуваме . Друг въпрос е обаче и прекалено изкривената представа на човека за тях . Според мен всички същества се черпят от различни източници на енергия , затова и имат различни аномалии и дарби . Лично мое мнение ! А заради страха и глупостта на хората в миналото , много хора вещи в определени занаяти са били преследвани и изгаряни на клада , без разбирането от страна на хората , че всъщност тези хора могат да им помогнат . Всички клади и други методи за убиване на тези "създания" са родени от страха и заблудения и ограничен ум на хората . Лично мнение, на никого не го налагам , пак да кажа !