Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Напълно вярно . Аз съм Близнаци и всички е много точно и вярно . И да странно е , че мога да флиртувам с някого 2 или повече седмици , но след това връзката ни да се окаже много по-кратка . Бързо ми омръзват разни неща и държа винаги на разнообразието . Не можеш да ми привлечеш лесно вниманието , а дори да го направиш по-скоро бих те помислила за идиот . Само едно не е вярно, че ако имам партньор ще флиртувам и с други . Категорично Не ! ;д :)
Анонимен коментира:
Има нещо вярно , но не всичко . Все пак взимайте под внимание и асцендентът под който сте родени , защото и той има голямо влияние . :)
Анонимен коментира:
Аз съм Близнак и нито едно от твърденията тук не се отнася за мен . Никога не издавам тайните на приятелите си и затова имам много приятели , които ми се доверяват . Винаги съм на време където и да е и дори вместо те да ме чакат , аз чакам тях .Имам много приятели още от ранна детска възраст и още поддържам контакт с тях . Мразя интригите и не обичам да се вкарвам в такива .Винаги бързо ми минава и никога не превръщам нито от мухата в слон !
Анонимен коментира:
Аз съм зодия Близнаци и това , че отмъщението е нещо от което се нуждаем и го правим е вярно . Не е хубаво да се отмъщава , ето защо и това е нашата лоша черта . Хората казват "на лошото с добро" ние казваме "на лошото с по-лошо" такива сме , но не винаги . Нараняваме само ако сме били наранени и то в наистина големи мащаби . Не се сърдя за дреболии и просто ги отписвам , но нараниш ли ме или обидиш сериозно с теб е свършено и от мила и добра мога да стана наистина гадна .
Анонимен коментира:
Затова , че някой хора се изказват тук неподготвени се смях много . 1во - четете по внимателно , обикаля се колата , а не котката ! :DD и 2ро - Как може да прегазиш една котка просто така и после да не ти пука ? .......
Анонимен коментира:
Само да подчертая , че разликата между ЛЕВАК и ЛЕВИЧАР е голяма колкото от тук до Лондон . Това , че си левичар не те прави левак ! И аз съм левичар , но имам доста свестни приятели които не намират разлика в това с коя ръка пишеш , дори като им кажа , че съм левичар и повечето се изразяват със "Супер" или "Готино" , поне те не са толкова консервативни . Явно съм късметлийка .
Анонимен коментира:
Блак–Бърд ама ти сериозно ли !? Имаш супер остарялото мислене , което е препълнено с материализъм и чиста "тъпота" . Не съм искала да те обидя , но мнението ти ме изпълни с удивление как хора от днешното поколение могат да мислят така .
Анонимен коментира:
Това , че аутистите са деца кристали , според мен не е достоверно . Аутизмът е психично разтройство , което е свързано с развитието на мозъка и неговите дейности . Кристалните деца нямат никакъв проблем с мозъчните дейности , дори са им по-развити от тези на останалите хора . Те не общуват , защото не могат да разберат днешния свят , според тях той е грешен и затова се опитват да го променят . Кристалните деца излъчват неописуемо силна енергия , която няма как да не достигне до теб . Те са част от новата раса , която ще насели света и ще го спаси до една степен . Но това си е лично мое мнение , не искам да го натяква на никого или пък по-малко някой да ме помисли за някоя откачалка . Казвам това , защото съм изчела прекалено много за кристалните деца . :)
Анонимен коментира:
Вероника , понякога сънищата могат да имат връзка със твоите минали прераждания (ако вярваш в това) . Четох една статия , която гласеше , че ако сънуваш как умираш - такава е била участта ти в някой твой минал живот . Не знам до колко е достоверно , но ми се стори интересно . :)
Анонимен коментира:
Четох една книга в която доста подробно бе описан случаят "Царичина" , едно от нещата който прочетох е ,че двете извънземни които дават информация на Логинова чрез мисловна дейност са и казали , че човечеството не е достатъчно развито и е още рано да бъде разкрита информация за миналото от този тип . Щяло да му дойде времето и така нататък ...
Анонимен коментира:
Съгласна съм с Ънкноун . И впрочем индиго или не , това са просто етикети ... Не са само това признаците , че си дете "индиго" , пък и всеки може да бъде такъв какъвто си поиска стига да повярва :)
Анонимен коментира:
Моите очета са зелени :D
Анонимен коментира:
Хората да продължават да замърсяват природата и после да се чудят защо толкова организми изчезват....