Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименДва съня за тълкуване
Кажете и какво означава някой да ти даде нещо за ядене (хляб с маргарин,отгоре с шпек (няма шега :Д))и ти да откажеш.Както и да се разхождаш в стар град и да видиш пазар (сергии)... Девина се надявам да се включи най-сетне...
АнонименДва съня за тълкуване
Имам една доста красива колежка,която много си пада по мене.От доста време иска да ми прави разни неща,но никога не бих си позволил каквото и да е,тъй като има 2 годишно дете и е сгодена.Не съм такъв човек просто...а и обичам приятелката си...Може би това се има в предвид,тъй като и днес доста ясно ми показа,че има симпатии (така да го кажа,по-културно :Д)... Кажи ми за старите сгради,бяха порутени...Както и за стария град...
АнонименДва съня за тълкуване
Благодарим,благодарим...Бях ти поствал в скайп,но не влизаш...Извинявай че те занимавам пак с глупости...)))) П.С. Аз да си призная,бях писал в един британски форум и даже си дадох наистина обяснение на сънищата и сега малко ми се разбиха представите :Д:Д:Д:Д
АнонименТълкуване на един красив сън
И все пак какво значи съня ми ? И как да действам,след като казваш,че е на лошо...?!
АнонименТълкуване на един красив сън
Благодаря ти...И аз не харесвам чуждиците (а това определено не са чуждици,а просто чужди изрази,които са написани на чужд език).
АнонименСънища по дати (Обяснение)
Да поясня,тъй като няма отговор от толкова време... Смята се,че ако сънуваш на 10-ти Май примерно (на 10-то число,независимо от месеца),сънят ти показва очакващите трудности,които ще се случат до 20 дена. Това е ясно.Обаче не е ясно,дали всичко което сънуваш независимо значението му, ще бъде в отрицателна страна или няма значение.В смисъл ако тогава сънуваш "сърце" (означава обич),значи ли тогава,че ще бъдеш мразен примерно...
АнонименСънища по дати (Обяснение)
Девина :Ще те разочаровам Нищо общо нямат датите!Нито часа,дали ще са хубави или лоши.Има значение часът ,но само до колко време ще се случи или изобщо дали ще се случи.Хубавото или лошото си го сънуваме ние и за него не важи дата за съжаление... Обясни за часовете !!!
АнонименРазгадайте, моля Ви
rosi987 :Може би, че по пътя към успеха трябва да е справиш с много трудности, но все пак ще успееш, премахвайки всякакви трудности и в крайна сметка достигайки до желаните цели... 10x но можеш ли да ми кажеш,след колко време се сбъдват сънищата сънувани на 19-ти...тъй като имам много задачи в следващата седмица и ми е важно Благодаря ти,все пак !
АнонименРазгадайте, моля Ви
rosi987 :Ами намерих инфо, че сънищата, които са сънувани на 19 се сбъдват, но не скоро. Но това може да означава, че няма да се сбъдне днес и утре, а не че няма да се сбъдне през този месец. Дано съм била полезна и успех в предстоящите начинания )) 10x !
АнонименРазгадайте, моля Ви
Девина :Не е важна толкова датата.Важно е в кой час си го сънувал.Истинските сънища са от 3 до 7 часа сутринта и се сбъдват за 9 дена,9 седмици,9 месеца,9 или 15 години .До 0 часа сънищата се сбъдват до обяд на другия ден.Не мога да напиша всички часове,но исках да кажа за истинските сънища. Да се возиш в асансьор означава,че някой ти помага по пътя който вървиш.Да изчистиш боклуците - ами внимавай да не "обуклучиш" отношенията си с този човек.Изчисти ги Така ще вървиш нагоре. Сънувах го около 4-5 часа сутринта...
Анонимен2 момчета ме харесват - кой да избера
всички момиченца си падат по лоши момчета
Анонимен2 момчета ме харесват - кой да избера
не случайно,когато две приятелки си говорят за своите партньори,най-честото изказване е: "е преби ме,но беше само веднъж !" :wink:
АнонименПомогнете да разтълкувам съня си...
Аз съм на 22.От 8 клас работя като сервитьор,бил съм и барман за кратко.Обиколил съм всички курорти,общо взето. Обясни си го с това,че ти пречат и злословят за теб.И при мене беше така,само че не ми пукаше общо взето.Кво да ми пука за някакви необразовани тийнчета,които се кефят на неща, на които аз съм се кефил като съм бил на 10.
АнонименМагия за раздяла
frend :Не не е временно.А и искам да си ги върна със сина ми.Те са моя живот.Без тях няма смисъл да живея. Идиот.Не можеш да накараш един човек,да те обича на сила !
АнонименМагия за раздяла
: Тоя лайнояд не стига,че е малоумен,ами и обижда.Кво искаш да ти кажа ? Че си жалък,ли ? Знам какво ти е,леля ми е в твоето положение,но няма да падне толкова ниско,колкото теб. Ще го повторя - НЕ МОЖЕ ДА НАКАРАШ ЕДИН ЧОВЕК , ДА ТЕ ОБИЧА НА СИЛА !
АнонименМагия за раздяла
:Ако я обичаш истински радвай се на щастието което тя има независимо от това каква душевна болка изпитваш. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
АнонименМагия за раздяла
Браво бе,вие направо подкрепяте тоя болен мозък...че и му дават съвети за магия...