Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименДва съня за тълкуване
Първия: Приятелката ми ме хваща за ръката силно (областта на бицепса). Дръпна ме силно.След това погледнах в огледалото някак си,за да видя нейното изображение в него. Втория: Вървя покрай стари сгради (блокове),почти порутени.После ми се губят моменти от него, но помня,че в моя блок съм си и не исках да взема асансьора,а се качих по стъпалата пеша. П.С. Чакам Девина най-вече,че на нея и имам най-голямо доверие :ДДД
АнонименТълкуване на един красив сън
Става въпрос за човека,когото обичам.Вървях с много хора по път,който беше с огромно възвишение (баир). И докато вървяхме,някои от тях (мои познати) ми казваха:"кажи й какво чувстваш,какво чувстваш,какво чувстваш".Аз се обърнах и тя беше там. Отидох до нея и и казах,а тя се разплака от щастие.Незнам защо,но и аз се разплаках от щастие.Сънят беше на 1ви срещу 2ри Януари,около 6:00 часа.
АнонименСънища по дати (Обяснение)
Който знае нека каже,за това на какви дати се сънуват лошите сънища и на какви дати хубавите,които ни предстоят...Например в сайта пише,че на 10-ти,ако сънуваш,значи че ще ти покаже очакващите трудности,а на 12-ти победите и насладите.Но това е много обобщаващо.В смисъл само хубавите/лошите работи ли се случват или е смесено,но подчертава по-принцип хубавото/лошото.Никой досега не беше правил подобна тема,а смятам,че тя е много важна.
АнонименРазгадайте, моля Ви
Сънувах че при отваряне на вратата на асансьор имаше боклуци,които разчистих и си затворих вратата и се качих на асансьора нагоре и си влязох в апартамента... Какво значи ?
АнонименСтранни сънища
През последните 3 месеца ми се случиха ужасни неща, проблеми в къщи, проблеми в работата, скъсах с приятелката си и то не по желание на двамата, а защото се наложи. Сега на 18-ти имам много важна делова среща, която ако не се получи, по-добре да си тегля куршума, защото си губя и бъдещето по този начин...както и да е. Въпросът ми е, че през последните дни сънувам различни сънища, които са много странни... на 10-ти сънувах, че прескачам каменна ограда, като най-добрият ми приятел ме напътстваше с помощта на GSM. на 11-ти сънувах, че ме гонят 2 бели кучета, но точно преди да ме хванат непознат мъж с бяла брада и бяла коса, ги сграбчи и ги махна от мен (не знам, но май беше Господ, поне така си го обяснявам). Днес пък сънувах страшно много мои познати на куп, а през останалите дни постоянно сънувам приятелката си в която съм влюбен (колкото и тъпо да звучи)... Кажете ми какви са тълкуванията...моля ви, благодаря ви предварително !