Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Помогнете да разтълкувам съня си...

Помогнете да разтълкувам съня си...

  • 21.04.13 07:24#1СлавкаСлавкаНовакРегистрация: 21.04.13Град: -Отговори: 1Помогнете да разтълкувам съня си...Здравейте!
    Отдавна не бях сънувала и може би за това снощният ми сън ми се стори много странен. Не мога да си го обесня и в съновника не успях да намеря точно обяснение за него. Сънят ми е следния:

    Работя като сервитьорка в ресторант непознат за мен. Работила съм тази професия в продължение на 5 години. Една от предишните ми работодателки ми е шефка в съня. Постоянно ме хокаше и ме караше да се уча от другите сервитьори.

    На една от масите докато се опитвах да взема поръчката от клиентите ми, изведнъж започнаха да се появяват хора, които да ми пречат във вършенето на работата ми. Всички бяха мои познати, дори имаше такива, които не съм виждала с години. Единственото, което ме притесняваше, беше, че ще се изложа пред шефката ми.

    Като цяло това беше моят сън. Ще се радвам, ако ми помогнете в тълкуването му. Благодаря предварително!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 22.04.13 09:06#2snitchsnitchНовакРегистрация: 15.09.12Град: ДобричОтговори: 28от: Помогнете да разтълкувам съня си...Аз съм на 22.От 8 клас работя като сервитьор,бил съм и барман за кратко.Обиколил съм всички курорти,общо взето. Обясни си го с това,че ти пречат и злословят за теб.И при мене беше така,само че не ми пукаше общо взето.Кво да ми пука за някакви необразовани тийнчета,които се кефят на неща, на които аз съм се кефил като съм бил на 10.ОтговорОтговор с цитат
  • 23.04.13 01:24#3СлавкаСлавкаНовакРегистрация: 21.04.13Град: -Отговори: 1от: Помогнете да разтълкувам съня си...Благодаря за мнението! ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest