Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименЕто я и моята болка
Абе кви са тея глупости я си глей кефа и да не ти пука. Тоя дето ме === е десет год по-голем и е разведен и е пич отсекъде
АнонименСънувах че зъбите ми падат
Не вярвам на клишета и съновници за всеки е различно, аз не мога да сънувам твоя сън и ти моя, може да има сходства ама не е едно и също и тълкуването треа си е само от теб. Аз сънувах преди време, че падам по стълбите и плюя зъби и кръв много тече, а после спечелих от лотария доста добра сума, пък нямам прб с зъбите, нито болест, нито пък мрат покрай мен хора, е... умря ми котката, но беше на 19 г може да и е дошло времето все пак.
АнонименРъката на човек и значението му
Iъгласна съм с по-горния текст, от мойте наблюдения почти се покриват с това инфо.)
АнонименС главата на долу
Кви интересни сънища чета в тоа форум, некои зловещи, други горещи, а трети да паднеш от смях, най-важно е да не се влияеш мн. и да не се зимаш мн. на сериозно баба ми казва: "ко нещо е значимо ке ти се даде тъй, та да го разбереш, ко не е не му обръщай внимание".
АнонименХаресвам момиче, какво да правя
:kiss: Мила моя, никой не е съвършен. В твоя случай е само страст и желание за ласки(понеже ти липсват), няма лошо - пробвай, кажи и откровено какви са ти фантазиите, ако те отблъсне с гняв, значи те иска, но не ще да си признае. Дай и време, ако е спокойна и развеселена и пак те отблъсне - забрави, нищо няма да излезе от това. Ако се съгласи с жар и е веднага навита - значи е като теб любопитна да опита нещо ново. Може би няма да трае дълго, но пък ще е ползотворно и за двете страни Аз лично съм опитвала и не съм разочарована...
АнонименИнтересно за Секса
Би трябвало да съм се втълила доста, защото според това инфо изгарям около 1800 калории средно на ден, а се чувствам прекрасно и без следа от немощ.