Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Интересно за Секса

Интересно за Секса

  • 18.12.10 12:41#1мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266Интересно за Секса1. Средно един секс изгаря 360 калории.

    2. В природата има само два вида бозайници, който правят секс за удоволствие – хората и делфините.

    3. Женският оргазъм – много силно болкоуспокояващо (тъй като организма ни отделя голямо количество ендорфини). Така че, главоболие е лошо извинение, че не желаем да правим секс.

    4. Генофобия – страх от участие в сексуални отношения.

    5. На ден в целия свят, повече от 100 милиона двойки правят любов.

    6. Всяка година 11 000 американци получават травми, пробвайки нова поза за правенето на любов.

    7. Първият резерватив е изобретен в началото на 1500 година от д-р Чарлз за Хенри VIII. Произведен е от чревната лигавица на овца.

    8. Чингис хан умира по време на полов акт.

    9. Хората, които пият кафе, правят къртенето в секса по-често и получават повече удоволствие от него, отколкото тези, които не пият кафе.

    10. Орела може да прави секс по време на полет и често да пада на земята, без да има достатъчно време да кацне.

    11. За правенето на приятен секс и испитване на истинска наслада обърнете внимание в какъв интериорен дизайн на спалнята се намирате.

    12. Може и да се отрази добре на здравето ако се изкъртите от сексуална и любовна наслада на поляната или в гората.

    Следващият път, когато си твърде уморена за секс, имай предвид следното:
    Сексът гони болестите и е най-сигурният начин да повишиш имунната си защита. Такива са заключенията на учените от Нотингамския университет.

    Обичта на жената, минава през … споделянето.
    Ново проучване сочи, че женските шимпанзета са по-склонни да се отдават на мъжкарите, които поделят храната си с тях, отколкото със скръндзите. Това доказва, че най-верният и лесен път към сърцето на една жена е щедростта.

    Дали мъжете са по-сексуално активният пол?
    Идеята датира от проучване правено през… внимаваш ли? …1948 г. за мушичките винарки!!! Съвсем сериозно. В днешни дни, 50 години по-късно, учените не са единодушни за истиността на тази теория. Някои определят това, че мъжете спят с повече партньори е по-скоро културен феномен (т.е. от малки ги убеждават, че „така се прави”) , отколкото биологично обусловен факт
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.02.11 05:14#2DdDdНовакРегистрация: 31.01.11Град: -Отговори: 3от: Интересно за СексаИнтересно.ОтговорОтговор с цитат
  • 29.11.11 08:41#3elenelenНовакРегистрация: 29.11.11Град: -Отговори: 6от: Интересно за СексаБи трябвало да съм се втълила доста, защото според това инфо изгарям около 1800 калории средно на ден, а се чувствам прекрасно и без следа от немощ. ОтговорОтговор с цитат
  • 08.04.15 12:26#4viktoriqviktoriqНовакРегистрация: 25.08.14Град: СофияОтговори: 48от: Интересно за СексаТотално ме обеди като стана достатъчно голяма за първият си полов акт след това ще правя секс по-често.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest