Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименЗащо нищо не ми върви?
Да може и да си права,защото аз имам усет за лошите хора ,т.е. двулични и т.н.,когато спрях да общувам с хората към който имах подобно предчувствие доста неща се промениха.Не знам ,може и да е въпрос на психическа нагласа,но със сигурност действа
АнонименЗащо нищо не ми върви?
Недей да се свързваш с шарлатани ,позитивното мислене е най-важно,то спира всичко лошо
АнонименЗащо нищо не ми върви?
Благодаря.наистина ми подейства като шамар в лицето (от онези шамари които когато си в паника някой ти удря шамар и ти идваш на себе си)
АнонименМисля, че имам халюцинации
Не е сънна парализа а е точно обратното-това че си сомнамбул означава че повтаряш движенията и емоцийте от съня което означава че си малко извън тая сънна парализа .Аз също съм сомнамбул ,сестра ми също не се притеснявай за това просто когато си лягаш карай майка ти да заключва щото може да излезеш без да искаш
АнонименМоите сънища, които вече започват да ме плашат
Хе, хе спокойно, не са свръх естествени способности. На това аз му викам Дежавю, идва от френски и означава "Вече видяно" и аз съм имала подобни сънища-реалност.
АнонименСтрашни, измъчващи кошмари
Пробвай да смениш матрака. А понякога и някое и друго разместване в стаята също може и да помогне, нали се сещаш фън шуй, бля бля. Проветрявай по-често стаята защото и това може да влиае на сънищата ти. Също така споменаваш болка в крайниците - ми може да се дължи на някакво заболяване. Така поне мисля, в крайна сметка за всичко си има логично обяснение.