Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименKатастрофа с любим човек
Когато караш кола сам,значи сам си определяш живота.Много бързо обаче и ще катастрофираш в отношението с гаджето Не бързай ! Всичко по редът си.
АнонименСънувах бяла сова
Совата е мъдрост.Постъпваш лекомислено и си си заключил мъдростта в клетка.
АнонименСънувах бяла сова
Това казва сънят ти,не аз Може би е за определено нещо само,не за цялостният ти живот.Всъщност,съдейки по изказването едва ли имаш мъдрост на свобода Първо питаш за да ти се помогне,второ плюеш,че не ти изнася !Това е моето тълкуване,не е казано,че съм права,твое право е да си избереш отговор.
АнонименСън с черна котка
Котката в сън е измамен приятел/ка/.По цвета й се определя дали е рус,черен,кестеняв
АнонименНамерих трупа си
Когато се сънуваш умрял,това е знак за дълъг живот.А майка си в сънят е радост.
АнонименМежду 8 и 9 по Рихтер
Когато сънуваш училище е напредък.В живота,в работата и изобщо е много хубаво. Когато запомниш числа от сънят си е за благополучие.Ако ги забравиш,когато се събудиш е на загуба. Сънят е хубав !
АнонименМоже ли да се срещнем в съня си
Много рядко се случва,но се случва !
АнонименГоворя си с поп
Попа е тъга,парите, приказки.Ще чуеш нещо ,което ще те натъжи.Шефът ти е ядосан,защото се спускаш на долу.Не трябва от тези приказки да си прахосваш живота! Най важното в живота е здравето ...
АнонименБаща ми гори в болница
С пламък или с пушек горя ?
АнонименБаща ми гори в болница
Не е много хубав този сън.Дано да е напразно !
АнонименНамерих телефон и платих сметка
И телефона и парите които си броил за сметката са - приказки.Ако още не си ги чул,ще ги чуеш - за бившата половинка.Дали ще са хубави или не,не знам? Какъв цвят беше телефона и какъв парите? Нощем ли беше или денем в сънят ти ?Бившата,какво каза ?
АнонименСънувах сини обеци
Здравей, Синьото е яд.Ще си закачиш обеца на ухото от някаква грешка,от която ще се ядосаш
АнонименСънувах църква
Здравейте, Църквата е тъга,парите - приказки. Тъжни приказки ще Ви кажат или ще чуете...
АнонименДва съня за тълкуване
Благодаря на всички тук за доверието Когато погледна в огледалото видя ли себе си ? Ако си се видял,то е на женидба за неомъжените Щом силно те е стиснала за ръката - силно я мислиш. Старите блокове са неприятностите покрай които си минал.Качването на стълбите е просто красота В крайна сметка ще се изкачиш макар и не леко /без асансьор/,но все пак ще постигнеш високите свои мечти. Така ! И пак казвам - трябва часът,денят и малките подробности в сънищата за да може да се знае ,истински ли е,частично ли ще се сбъдне,само хубавото или само лошото.За сънищата месеца е от 28 дена,като започва от пълнолунието. Още веднъж - Благодаря! Не влизам често тук.Да се ровиш в живота на хората ,не ме радва.Понякога сънувате неща,които не мога да ви кажа.Това влияе и на моето настроение
АнонименДва съня за тълкуване
Здравей! Как да го разгадая частично? Някой ви е дал хляб ? Кой? Ако този човек е мъртъв - не е хубаво.Ако е жив е хубаво.Не е хубаво месото от горе на хляба.По принцип месото на сън във всичките си производни е яд.Добре е,че не си го взел. Пазара е приказки. Според мен - някой ще иска да те ядоса с приказки и няма да им се вържеш По простата причина,че не си взел хляба със салама Как да ви тълкувам,като е частично?Ако някой се срамува,страхува,притеснява от сънят си,пишете на съобщение -НО подробно.Ден,нощ,тъмно,светло,топло,студено и т.н.Понякога в сънищата важат не големите картини а малка част от него.Един цвят на дреха например изменя цялата картина.
АнонименГора, бял лъв и бял тигър
Пусни приятелката си! Тя не е за тебе .Любовта ви е загубена в гората на живота.
АнонименГора, бял лъв и бял тигър
Не давам съвети,не съм екстрасенс ! Тълкувам сън,така както аз знам Ако не Ви харесва,каква е моята вина ? Не съм го сънувала аз Щом не Ви харесва моето мнение,чакайте друго,което ще Ви хареса или не пишете сънищата си във форума.Така никой няма да ги знае
АнонименМоят сън
Привет ! Военната униформа е - новина.Училището е - напредък.17 е дата,а хубавото момиче е щастлив семеен живот. Така,че сънят е прекрасен.Най вероятно на 17 - та дата или след 17 дена,17 месеца ще срещнеш човека с когото ще си прекараш живота в красота. Това е,което аз виждам в твоят сън! Успех !