- 13.07.14 08:27#1Говоря си с попЗравейте
Сънувах че разговарям нещо с поп.истински поп с расо и дълга брада.говорихме си нещо и той ме пипна за вратът ми и нещо каза като молитва.След това този поп ми показа много пари книжни и монети в един голям найлонов плик и ми каза че тези пари са за църквата и че той ги е искарал бяха доста пачки.
Другия сън - сънувах че се пързалям спускам се по една пързалка голяма все едно е в увеселителен парк и като се спуснах по пързалката видях един мой бивш шеф говореше нещо и като ме видя и млъкна.(само че този човек почина преди две години.не е жив вече) аз му казах нещо и се здрависахме за чао.казах му чао а той нищо не каза нещо ми беше сърдит.
как тълкувате тези два съняОтговорОтговор с цитат - 16.07.14 06:42#2от: Говоря си с попОткъдето дошли там и отишли. Без предложение за тълкуване.ОтговорОтговор с цитат
- 16.07.14 11:36#3от: Говоря си с попГЛУПАВИ ХОРА СИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО ДА ПИШАТ БЕЗСМИСЛЕНИ НЕЩА
КОЛКО ПРОСТ ТРЯБВА ДА СИ ДА СИ ДАВАШ МНЕНИЕТО БЕЗ ДА ИМАШ ТАКОВА.ОтговорОтговор с цитат - 16.07.14 07:14#4от: Говоря си с попРазбираш ли какво пишеш??? ОтговорОтговор с цитат
- 16.07.14 09:21#5от: Говоря си с попЕЛА ДА ТИ ГО КАЖА НА УШЕНЦЕ..ЩЕ ТИ ХАРЕСА....Г-Н БАЛЪКОтговорОтговор с цитат
- 19.07.14 10:16#6от: Говоря си с попПопа е тъга,парите, приказки.Ще чуеш нещо ,което ще те натъжи.Шефът ти е ядосан,защото се спускаш на долу.Не трябва от тези приказки да си прахосваш живота!
Най важното в живота е здравето ...ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest