Sanovnik.bg»Мрежата»Admin»Моите форумни постове
Admin
Admin
Администратор

Моите форумни постове

Admin
Здравейте, на този етап няма засечено нарушение, затова нищо не е предприето.
AdminСънувам от много дълго време
Това е хубаво, означава че са ти отвори чакрите към висшия разум. Ярките и запомнящи се сънища обикновено ознчават нещо. Опитай се да си ги тълкуваш...
AdminОтносно публикуването на разкази
За всички, които не е ясно: Публикуването на разкази в раздела СПОДЕЛЕНИ ИСТОРИИ, се прекратява! Тази секция е за лични споделени истории, не за лично творчество, в противен случай секцията се обезмисля. Тъй като много от вас почнаха да пишат разкази и стихове, решихме да отворим допълнителна секция в сайта, където можете да поствате своето творчество. Новата секция ще бъде активна до 1 септември, когато ще пуснем и новият дизайн и функционалност на сайта! поздрави, Екипът на Съновник.бг
Admin
Явно темата е чуствителна, затова ще помоля всички страни да не се нападат взаимно!
AdminЛиниите на ръката ми са по-различни
Здравейте, това е линията на главата. Линията на разума, наричана още линията на главата, е една от най-големите линии на ръката и изразява умствения капацитет на човека. ps: Когато е много дълга и права, линията отразава личност с изключителна интелектуална мощ и егоистичен характер. Повече за линиите на ръцете можете да видите в раздел: [url=http://sanovnik.bg/Хиромантия]Хиромантия или [url=http://sanovnik.bg/n4-3536-Хиромантия:_Значение_на_линията_на_разума]линията на разума.
AdminПродължаващ цяла нощ сън
Това са така наречените пророчески сънища, които искат да ти кажат нещо, но трябва сама да си го разтълкуваш или да споделиш във форума. ps:
AdminСънувах, че ми паднаха всички зъби
Падането на зъби е най-лошия сън според мен, който може да сънува някой и много често е свързан с трагична вест, но понякога може да означава заболяване или някаква загуба, а може и да е в разултат от случващото се в ежедневието ни като посещение на зъболекар, катаклизмите по света и т.н. Наистина много често, като падне на някой зъб и след това умира някой или нещо, на мен също ми се е случвало :x: Но не е задължително да бъде винаги така. Има хора, които сънуват, че им падат зъби и до там, нищо повече не се случва. Просто един лош кошмар. За това, ако сънувате подобно нещо, не драматизирайте и не си мислете нещо лощо, не е нужно непременно да стане най-лошото.  В следната статия можете да видите модерното тълкуване на [url=http://sanovnik.bg/n2-18169]паднали зъби насън.
AdminНепрекъснато сънувам бившия
Сънят ти е на подсъзнателно ниво и отразява вътрешното ти желание още да бъдеш с този човек. Просто го забрави, най-малкото, не е честно спрямо другото момче. ps:
AdminСънища със скоро починалия ми съпруг
Нашите искрени съболезнования за загубата на съпруга ти. Предполагам, че е много тежко и едва ли ще намерия думи, които да те успокоят, но ще ти споделя моят личен опит, а и опит на още много хора, относно контакта с близките починали. Починалите близки като цяло са най-добрите вестоносци на един човек, защото чрез тях ние приемаме нещо, което трябва да се случи по-лесно. Те се радват с нас, когато е нещо хубаво, и те плачат с нас когато е нещо лошо. Но за съжаление, поне от мой личен опит знам, че те не могат директно да мешат в нашия живот, затова обикновено загатват нещо, но не го казват директно какво е. Ще познаеш по настроението им. В началото ще го сънуваш много често, защото те са още много привързани към земния живот, след това ще става все по-рядко и по-рядко, само за важни събития. И какво ще значат сънищата ти? Следвай интуицията си... Сънят ти първата част изразява отказа ти да го пуснеш да си ходи, и неговият да те остави. Духовната връзка между вас е много силна и той не може да те остави. Затова, обикновено починалият е 40 дни след смъртта си още на земята, да се сбогува с близките си. Първите 4 до 6 месеца ще имаш много такива сънища. Втората част на съня ти изразява притесненията ти, да не би да е било наистина така, както си го сънувала. Но това са само твоите вътрешни притеснения, които се визуализират в момент на слабост и нямаш причина да се притесняваш.
AdminСънища със скоро починалия ми съпруг
Със сигурност сте били предопределени един за друг, може да сте имали и кармична връзка от предишни животи. Нищо случайно няма. Относно сънуването, ще го сънуваш в началото доста често, по натам по-рядко, само като ти предстои нещо важно. Ако се абстрахираш от физическата загуба, духовно той ще е винаги с теб и ще ти помага когато може.