Sanovnik.bg»Мрежата»Admin»Моите форумни теми
Admin
Admin
Администратор

Моите форумни теми

AdminАвтоматизиран хороскоп
Здравейте, бихме желали да пуснем хороскопи на сайта, затова ще се радваме да споделите вашето мнение ако имате опит с това. Много сайтове имат хороскопи, които на случаен принцип съставят хороскопа за зодията, което напрактика е пълна заблуда за читателите. Ако един астролог съставя един хороскоп въз основа на определени правила, то сигурен съм, че тези правила могат да се автоматизират. Т.е. според съответната зодия или датата на раждане и датата, за която се съставя хороскопа, трябва да се изчисли местоположението на звездите и това местоположение да се тълкува за различните зодии. Предполагам, че правилата за изчисление не са малко, но с вашите съвети и малко упоритост съм сигурен, че може да се направи. ps: Екипът на Съновник.бг е благодарен за всички идеи и предложения!
AdminДостъп до другите ни форуми
Здравейте всички, Системата на сайта е така изградена, че с вашият потребител и парола можете да влезнете във вашия панел и в другите ни форуми: Форум за жената, Готвач, Град.бг, Почивки, Футбол Повторна регистрация не е нужна! Всички форуми са на различна темата и ще намерите за всеки по нещо! ps:
AdminПравила за писане във форума
За да се поддържа качеството на сайта и разглеждането на форума да бъде удоволствие за всеки, ето и някои правила, които въвеждаме: Седемте форумни закони 1. Писането на кирилица е закон; Теми и коментари написани на латиница се изтриват без предупреждение! 2. Писането само с големи букви е забранено. 3. Обидни квалификации и заяждания са недопустими; 4. Спамът се наказва с блокиране на потребителя 5. Текстове и коментари некасаещи темата ще бъдат изтривани. 6. Връзки към сайтове, които не са полезни за дискутираните теми ще бъдат изтривани; 7. Връзки към сайтове с рекламна цел ще бъдат изтривани; При системно нарушаване на правилата на форума съответния потребител ще бъде блокиран от форума без предупреждение. Приятно разглеждане на всички