Викът има чудотворен ефект за тялото! Вижте защо е важно да крещите

Крещене

Известно, че пазенето на тишина влияе добре върху здравето и енергията ни. Неслучайно обетът за мълчание присъства в толкова много духовни учения.

Езотериците вярват, че човек може да подобри здравето си и да пречисти аура си, ако мълчи дори и само по 1-2 часа на ден. Но виковете също могат да имат пречистващо и лековито въздействие върху вас, убедени са хората, интересуващи се от източни учения.

В своето ежедневие всеки от нас взаимодейства с други хора, изпитва разочарование, обида, болка, гняв. Ако всички тези негативни чувства бъдат потиснати, те се превръщат в същинска отрова за организма ни.

Впоследствие започваме да страдаме от язви, мигрена, проблеми със зъбите, високо кръвно налягане, диабет, затлъстяване, безсъние, кошмари и дори ракови заболявания. Най-опасен проблемът е сред мъжете, които споделят схващането, че не бива да показват чувствата си и премълчават всичко.

Всички трябва да са наясно, че периодичното крещене ни помага да се освободим от всичко лошо, натрупано досега. Затова смело давайте воля на чувствата си – плачете, викайте, нека всичко лошо излезе.

Викане

Разбира се, не е уместен вариант да викате на своите близки, защото така ще им изпратите лошите си вибрации. Най-добре идете някъде сред природата, усамотете се, разперете ръце и крещете с пълно гърло. Ще почувствате облекчение веднага.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати