Жена Вампир взе страха на полицаи в Индонезия! (Снимки)

Полицията в Индонезия засне вампир. Съществото е от женски пол и неизяснен произход.

Вампирка, привидение, зомби или нещастница, обладана от злите сили – това са част от догадките относно същността на съществото на фотото. Зловещата снимка е направена преди дни от индонезийски полицаи по време на операция в караоке бар.

На фотото, което бе разпространено в мрежата, се вижда загадъчна жена с тъмна кожа на мъртвец и светещи очи. Образът ѝ е запечатан в най-обикновено увеселително заведение заведение. Съществото от най-страшните кошмари необезпокоявано се забавлява сред хората.

Въпреки плашещата си външност предполагаемата вампирка седи сред другите посетители на бара. Тя дори се усмихва пред камерата с нечовешка си усмивка.

Изображението на странното същество предизвика фурор в мрежата. То събра много коментари и накара въображението на мнозина да се развихри.

Освен интернет потребителите самите органи на реда също били уплашени от вампирката. Те се страхували да се приближат до нея или да разговарят. Мъжете били убедени, че тя ще ги прокълне или нападне. Ето защо просто проверили заведението за наркотици и забранени вещества и си плюли на петите.

Любопитната случка се е разиграла в град Проболинго, който се намира на северното крайбрежие на индонезийската провинция Източна Ява. Веднага след проверката полицаите отишли със снимката при местния специалист по паранормални явления Ахмад Хашим. Експертът е категоричен, че горката жена е обладана от зъл дух.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати