Те искаха само да се разходят в гората, но преживяха истински кошмар

Смъртта броди из гора в Обединеното кралство. Или поне това твърди 55-годишната шотландка Колин, която била на разходка сред природата със своята наследница и успяла да заснеме нещо, което напомня на образа на Смъртта от книгите и филмите.

Колин, която живее в град Абърдийн, разказва, че наскоро с 22-годишната ѝ дъщеря Пипи решили да разгледат гориста местност край село Каник и да си направят няколко снимки сред дърветата.

По време на обиколката им всичко вървяло нормално и двете много се забавлявали, но след като се върнали у дома и разгледали фотографиите от нея, за малко да припаднат от страх.

На една от снимките двете дами забелязали нещо, което мигновено ги накарало да изтръпнат. Между дърветата край тях те открили безплътен образ на блед човек напомнящ на Смъртта, който сякаш ги дебне.

Но Колин и Пипи са убедени, че по време на разходката си не е имало никой край тях и допускат, че може да става дума за създание от друго измерение /виж галерията/. Въпреки това им се иска да намерят логично обяснение на случилото се.

Междувременно историята им беше коментирана и от ловеца на призраци Стивън Уотърсън. Той посочва, че преди векове в района, в който жените са се снимали, се е издигал манастир. В него се е случило нещастие.

Според легендата един от монасите е бил обладан от зъл демон, който го подтикнал да посегне на трима души, а след това сам да се погуби. Зловещото предание гласи още, че разгневеният дух на монаха още броди наоколо. Според Стивън именно него може да са снимали Пипи и майка ѝ.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати