Разбери имаш ли автомагия и как да се избавиш от нея

Автомагия

Когато не ни върви в любовта или пък в бизнеса, е съвсем логично да допуснем, че някой недоброжелател ни е направил магия. Понякога обаче за трудностите в живота ни нямат вина околните, а самите ние, предупреждават магове и сензитиви.

Оказва се, че човек е способен сам да се омагьоса и чрез така наречената автомагия да причини куп проблеми както на себе си, така и на своите близки. Вижте как най-често се случва това и разберете как да се предпазите от опасната практика.

Един от най-често срещаните начини за самоомагьосване е постоянното недоволство от собствените ни постижения и критикуването на способностите ни. Когато често започнем да се самообвиняваме за нещо и да се мразим по един или друг повод, сами си вредим.

В дадени ситуации хората изричат на глас фрази от рода на: Как може да съм толкова глупав/а! Лошото е, че тези думи лесно се превръщат в негативна енергия, която после ни съсипва. Същото е и когато човек застане пред огледалото и започне да недоволства от външния си вид. Дори само негативни мисли по отношение на начина, по който изглеждаме, могат да ни докарат автомагия.

Свещи

Особено опасни са също така лошите думите, които изричаме над огън или свещи. Без значение дали се отнасят за нас, или за някой друг, те ще породят лоша енергия, която рано или късно да ще ни застигне.

Автомагията можем да направим, без да искаме, не само върху себе си, но и върху своите близки. Втълпявайки си, че те нямат късмет в живота и оплаквайки това, което им се случва, можем несъзнателно да създадем неблагоприятна атмосфера около тях. Затова трябва винаги да мислим и говорим положително не само за себе си, но и за околните.

Негативна енергия

Автомагията е особено опасна, защото хората си я правят несъзнателно, докато се обвиняват и недоволстват от себе си или пък се намират в постоянни депресии. За да се освободят от нея, трябва да променят мисленето си, да станат по-позитивни. Също така да се избавят от ненужни стари вещи, тъй като те също носят особен заряд, съветват магове и екстрасенси.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати