Как да сбъднем желанията си

Сбъдване на желания

За да се сбъдне едно желание, трябва да мислите за него системно.

Страстната вяра в една идея е най-правилният подход при нейното изпълнение.

Важно е да не си слагате ограничения, като обмисляте и си представяте възможните спънки на вашите желания.

Когато човек има няколко желания, винаги се сбъдва онова, което иска най-силно.

Мечти

Една сентенция казва „Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне.“ За това специалистите са разработили техники, при формулировка на желанията, за да получим очакваното.

1. Заредете желанието си с позитивизъм – дайте на желанието си емоционален подем. Гледайте на него, като на вече случило се нещо, което ви прави щастлив.

Ако не се справяте с тази техника, просто мислете за приятни моменти, докато визуализирате желанието си. Така ще настройте възприятията си за нещо хубаво и реално.

Колкото по-позитивно е отношението ви към живота, толкова повече са шансовете да се изпълнят желанията.

2. Формулирайте правилно желанието си – формулировката на желанието не трябва да започва с отрицателни думи като не. Освен това е важно, желанието да не зависи от други хора, а само от вас.

Желания

Например, не е правилно да си пожелавате да дойде "принцът" за вас, ако искате да се влюбите. По-правилно е да поискате да сте толкова неустоима, че дадения човек да се влюби във вас.

3. Изживейте желанието си – потопете се в желанието си все едно наистина се е сбъднало. Често хората провокират сбъдването, като поставят снимки или други предмети, на които да изглежда, че все едно желанието им е част от настоящето.

4. Поставете срок за изпълнение на желанието – когато намисляте желание, поставете някаква разумна граница, в която искате желанието да се сбъдне. Това означава, че поставеният срок не може да бъде 10 или 15 минути, защото това е невъзможно.

След това следете знаците, които съдбата поставя пред вас, често те могат да ви насочат към това, което искате.

Когато си намислите желание, проследете дали то ще се сбъдне. Може да напишете желанието си върху лист хартия и след време да видите дали написаното се е изпълнило.

Виж повече

Рейтинг

5 7
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати