Тровят ни с химикали от висока надморска височина

Химикали във въздуха

Смятаната доскоро за конспиративна теория за умишленото пръскане на химикали (кемтрейлс) от висока надморска височина, вече е доказан факт.

Следите, които остават в небето след определени видове самолети, се наричат “контрейлс” или кондензационни и изчезват за няколко секунди. Във все повече държави обаче излиза наяве истината, че подобни следи не са само остатък от двигателите на самолетите, а консистенция, пълна с биологични и химични агенти.

Небе

Първата държава, уличена в подобно деяние, бе Нова Зеландия. Град Феърфакс в Калифорния пък има указ, в който града е обявен за “свободна от кемтрейлс зона”. Всички тези фактори убедиха мнозинството, че пръскането с биологични и химични агенти чрез самолети е нещо абсолютно реално.

Властите от години са обявили кемтрейлс за тема табу. В редките случаи, в които се споменава, е определян като “конспиративна теория”. Истината обаче личи в документацията – думата “CHEMTRAIL” присъства в редица документи, най-вече в тези на администрацията на САЩ.

Подобно доказателство е и град Феърфакс. Наред с това в разглежданите документи се споменава и за още едно, негласно извършвано посегателство върху човечеството – HAARP. Това представляват системи, влияещи на климата и разрушаващи цели екосистеми.

След като масово хората започнаха да се интересуват от тези наболели въпроси, по-голямата част от документите бе заличена. Автентичен такъв документ е именно от Феърфакс. На 11 януари 2012 г., в официална резолюция градът се обявява за зона, свободна от кемтрейлс.

Пръскащи самолети

Друг подобен документ се намира на официалната страница за правителствени документи на Американския Конгрес. В Законът за защита на космическото пространство, в член 7-ми – ”Дефиниции”, подточка (В) – ”Екзотични оръжия”, - (II), пише: химически следи – chemtrails. В следващата точка – С, е обяснени подробно какво се има в предвид под термина ”Екзотични оръжия”:

Терминът ”екзотични оръжейни системи” включва оръжия, предназначени да увреждат атмосферата и природните екосистеми (като йоносферата – горния слой на атмосферата) или климата и атмосферните условия, както и тектонични оръжия, имащи за цел да предизвикат повреждане или унищожение на определена група хора, регион на земята или атмосферата.”

Дали са нужни още доказателства дори за най-големите песимисти? Обърнете поглед към небето поне веднъж. Ако тези следи са нормални, то те се разнасят за секунди.

Но ако днес им обърнете внимание, с почуда ще констатирате, че те не се разнасят за секунди, нито за минути – личат в небето часове, след като преносителят на отровата си е отишъл.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 7
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
мъж
мъж
27.10.2013 20:25
Вярвайте на всичко и живейте в страх!
0
1
Анастасия
Анастасия
15.09.2013 10:51
Добър ден! Те вече ни отровиха докато се каже, че е истина, но нормално...световния елит така прави! Аз вече не им обръщам внимание. Както и на твърдящите че това е само конспирация...а основата на всяка конспирация се оказва, че е истина!
2
0
тоти
тоти
21.07.2013 21:11
А храната? А водата? То има ли вече нещо чисто?
5
0
стоянова
стоянова
15.07.2013 15:21
И аз един цял ден аблюдавах такова нещо в небето над града ни. Поне 10 самолета прелетяха от юг на север в продължение на часове и след тях оставаше оста дебела диря по протежение на цялото небе в продължение на повече от час.
3
0
Така е
Така е
15.07.2013 09:39
Един от заговорите срещу народите е срещу българите.Не случайно името ни не се споменава никъде,дори и по филми.Заговорът е срещу всички източно европейци,като католиците и по-конкретно германските племена играят с евреите.Играе се и в западният свят като цяло срещу бялата раса да се претопим демографски от чернокожи и араби,цигани,азиатци като във всяка страна се поддържат с превилегии "малцинствата".Белите хора са най-умни и не се поддават на управление и манипулации лесно както другите раси.
Да,голяма част от евреите са в играта,като има планове евреите да се пренесат в България,нашата територия ще оцелее при бъдещите катаклизми,имаме и адски много ресурси,но ни лъжат,че сме бедни.Неслучайно правителството ни се сближи с Израел адски много,строят се и определени места за бъдещите преселници на наша земя.
Войната срещу нас е невоенна,за да не научи светът.Името България не се споменава никъде освен по новините,винаги с лошо.По филмите не съществуваме
7
0
Васкич
Васкич
14.07.2013 03:37
ИМА СВЕТОВЕН ЗАГОВОР СРЕЩУ ОПРЕДЕЛЕНИ НАЦИИ И В ОСНОВАТА СТОЯТ ЕВРЕИТЕ,КОИТО ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ И ПОРОБЯТ ЦЕЛИЯ СВЯТ!
9
0
Събудена
Събудена
14.07.2013 02:27
Добро Утро!Това тепърва много народ ще го чуят за сефте,те вече ни изтровиха,всеки втори е със разбито здраве.
6
0