За скоковете във времето

За скоковете във времето

Пътешествие във времето

Тайнствените пътешествия във времето винаги са вълнували почитателите на неизвестното и загадъчното. Все още не е ясно дали изобщо са възможни скоковете във времето, но някои случаи потвърждават тази хипотеза.

Но все още никой не е могъл да разкрие тайната на това странно явление. В историята на човечеството има документирани случаи за хора, които са се пренасяли от едно време в друго. Това се е осъществявало от неизвестна сила и въпреки желанието на пътешествениците във времето.

През 1912 година във влак, който се насочвал към Глазгоу, изведнъж се появил странен възрастен господин, който направо треперел от страх.

Бъдещето

Човекът бил облечен така, както са се обличали англичаните пре XVIII век. Хората в купето се опитвали да успокоят изплашения човек.

Той повтарял постоянно, че е кочияш и почти плачейки, питал къде се намира. След броени минути той изчезнал така, както се появил. Във влака останала само шапката му и според изследвания на историци тя била направена през XVIII век.

Скок във времето

Американецът, който предизвикал силно разтърсване през края на деветдесетте, твърдял че се казва Джон Титър и идва от 2034 година.

Той казал на хората, които били склонни да му вярват, че през 2034 година всички се преместват във времето с голяма скорост. Джон изчезнал така, както се появил.

През 1988 година в Токио бил убит човек, който според шофьора буквално изникнал от нищото и той не могъл да спре колата толкова бързо.

Загиналият носел дрехи, с които се обличали японците преди сто години и паспортът, който открили в джоба му, бил издаден преди век.

Хора от бъдещето

През 1992 година италианецът Бруно Леоне се разхождал с жена си и пред очите й направо се изпарил във въздуха. Когато тя съобщила в полицията, оттам я пратили на психиатър.

След два дни Бруно се появил и твърдял, че се пренесъл за малко в XXV век. Там, където попаднал, хората носели странни дрехи и му казали, че Италия вече не съществува. Те го почерпили със сиво желе, което било ужасно на вкус, но много хранително.

Парижанката Флоранс Дюной се прибирала от дискотека, когато изведнъж улицата пред нея буквално променила вида си, а хората, които се движели по нея, били облечени в странни гумени костюми. Когато тя поискала да намери тоалетна, двама мъже я завели до някаква сграда, върху която била изписана дата – 23 септември 2245 година.

След това мъжете дали на Флоранс някаква течност, тя я изпила и се събудила след три дни с ужасни болки в долната част на корема.

Когато излязла от сградата, тя изведнъж се оказала в квартала си и след няколко дни разбрала, че е бременна. След като родителите й я сметнали за луда заради твърденията й, тя направила аборт, защото се страхувала от това какво би могло да бъде бебето.

Рейтинг

5 5
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Monny Monsterr
Monny Monsterr
28.03.2014 00:26
Наистина са много странни тези случки ако са верни.. но все нещо трябва да има вярно, все пак това не е един или два случая а са много. И в статията не са описани всички случаи на хора, пътували във времето.
1
0
Пламен
Пламен
02.09.2013 20:50
Може да ви се струва налудничаво но за всеки случай запомнете това за 2034 година защото може да се окаже вярно.
4
0
Четяща
Четяща
10.08.2014 07:28
ако питаш мен трябва да запомниш 2036 година, защото онзи който е преписвал статията не е преписал правилно ;)
0
0
Aisel
Aisel
23.04.2013 11:01
Звучи интересно, но не ми се вярва да е истина...
0
0