sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Астрално»Пречистените чакри пазят от беди

Пречистените чакри пазят от беди

Пречистените чакри пазят от беди

Ако човек пречисти чакрите си, няма да бъде застигнат от беди. Чакрите са нещо като централизирана сила и съзнание, които се съхраняват в човешката душа.

Но те се намират в опрелени участъци на човешкото тяло и отговарят за съществуването на човека като цяло. Понякога чакрите се замърсяват, което е много опасно.

При замърсени чакри човек започва да се чувства зле, постоянно изпитва дискомфорт, без да има за това видими причини, всичко зависи от това кои точно чакри са се замърсили.

Получават се гъсти кълба от черен цвят, с които са обградени чакрите. Точно тези кълба, които са енергийни маси, отговарят за цялата информация, която постъпва в човешкия мозък, независимо дали е позитивна или негативна.

Пречистените чакри пазят от беди

Те започват да нарастват, без човек да прави каквото и да е, стига да помисли за нещо негативно или такова да е емоционалното му състояние.

Чакрите, които са отговорни за сърцето, се замърсяват най-много, когато човек се обижда на някого. Тези чакри могат да се пречистят, макар да не е лесно.

Ще трябва да простите на хората, които са ви обидили, но трябва да направите това от цялото си сърце и душа, защото иначе само ще си изгубите времето. Но ако наистина простите на тези, които са ви обидили, чакрите ще се пречистят.

Чакрите се замърсяват силно от постоянните човешки страхове. Ако се страхувате да направите нещо, защото ви е страх, че всичко ще рухне и просто не сте убедени в собствените си сили, чакрите се замърсяват.

Чакрите се пречистват едва тогава, когато човек сам пребори страховете си и постъпи така, както смята за добре. Не трябва да се страхувате да рискувате.

Що се отнася до евентуалните неуспехи, те ни дебнат навсякъде и не трябва да се страхуваме от тях.

Можете да пречистите чакрите си със специален ритуал. Чистите чакри се движат по посока на часовниковата стрелка, а замърсените чакри се движат в хаотични посоки и от това понякога възникват черните кълба.

Можете да се преборите с това, като легнете по корем на пода и концентрирате вниманието си върху чакрите си, като не мислите за нищо.

Представете си чакрите си и се опитайте да ги съберете мислено във висока колона и то така, че да се движат по посока на часовниковата стрелка. Ако успеете, черните кълба ще изчезнат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 14
4 12
3 4
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
 Сотиров
Сотиров
06.08.2013 15:19
Ще излезе прав който е казал , че мързелът е двигател на прогреса. И понеже по природа съм си доста мързеливичък и го намирам за уморително да използвам техники за прочистване на чакрите, вземах се добрах до нещо, което не изморява и те следва където и да отидеш - пазар, кино, ако отида в друга държава също.Вярно, че ми отне цели 17 години, но сега вече бера плодовете на този труд. По нашия край на това му викаме панацея,а по вашия не знам.
7
15
Маринела
Маринела
02.01.2014 19:33
Ами кажи и ние да знаем тази панацея, много хора ще те благославят.
6
6
Аз
Аз
22.02.2012 07:57
Има доказано работещи източни техники, които биха подпомогнали процеса на чистене и балансиране на енергийните ни центрове-чакри и такива са Рейки, Универсална енергия, Йога и др., разбира се придружени с много любов, прошка, благодарност.
4
2