Тайната на доброто настроение

Тайната на доброто настроение

Започнете деня си с позитивна настройка. Вместо алармата на мобилния ви телефон, нека ви събуди любимата ви песен. Още по-добре е ако ви събуди любимият човек.

Когато се събудите, помислете си колко много прекрасни неща ви очакват днес. Изкъпете се първо с топла, а после със студена вода. Използвайте душ-гел с любимия ви аромат.

Направете по някаква добрина за хора, които не познавате, но срещате по пътя към работата си. Достатъчно е да отстъпите мястото си в метрото или просто да се усмихнете на някого.

Не се поддавайте на рутината. Забелязвайте новите прекрасни неща около вас. Разгледайте колко е красиво небето, колко изящно е оформен интериорът на някоя сграда, какви са хората около вас.

Тайната на доброто настроение

Не се срамувайте да пеете под душа или в колата си, дори песните да са остарели. Важното е, че ще приповдигнат настроението ви.

Сутрин не се въргаляйте дълго в леглото. Помнете, че животът ще мине покрай вас, ако просто се въргаляте по цял ден в леглото си. През това време можете много да направите.

Прекарвайте повече време с приятелите си, отколкото пред телевизора. Подхождайте творчески към работата си. Може би не ви се тръгва за среща с клиент на другия край на града.

Убедете сами себе си, че това е не само необходимо, но може да бъде и интересно.

Когато купувате нещо за себе си, не забравяйте да купите нещо, макар и мъничко, за любимия човек. Той ще оцени вниманието си, а това е по-важно от парите.

Опитайте се да живеете без клюки и скандали. Споделяйте усмивката си и доброто си настроение. Всичко това със сигурност ще се върне при вас. Научете се да прощавате и не завиждайте, а се възхищавайте на тези, които са постигнали повече от вас.

Отнасяйте се с разбиране към хората, които говорят лоши неща за вас и гледайте на това с чувство за хумор. Важното е какво е вашето собствено мнение за вас.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 6
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
еми
еми
29.06.2013 20:31
звучи прекрасно,ще пробвам всичко
1
0
malenka
malenka
16.11.2012 18:13
звучи прекрасно
1
0
didka2112
didka2112
05.09.2011 12:34
m.i.c.h.a.e.l.m.y.e.r.s, току-що ме зареди с отрицателни емоции само чрез този скептичен коментар.
0
0
m.i.c.h.a.e.l   m.y.e.r.s
m.i.c.h.a.e.l m.y.e.r.s
04.09.2011 14:25
Да, бе, да.
0
2