Какво е оргонит и как действа?

Какво е оргонит и как действа?
Снимка: Orgonangel /pixabay.com/

В съвременния високотехнологичен начин на живот сме заобиколени от прекалено много технологични открития, които улесняват ежедневието ни, но и създават едно огромно електромагнитно сметище, сред което живеем. В същото време енергията, която ни заобикаля, среща все повече пречки, за да циркулира свободно. За коя енергия става въпрос?

Това е енергията, излъчвана от цялата жива и нежива материя, с която взаимодействаме непрекъснато. Електрическият заряд на тази енергия е онази искра на живота, която ни анимира, прави ни живи същества. Тя е открита от биолога Вилхелм Райх през 1940 година.

Всъщност с нейната същност се занимават много отдавна източните философии. Тя е позната под имената Чи, Прана, рейки, Кундалини и други.

Райх прави различни лабораторни изследвания и доказва, че тази енергия може да бъде измервана и дори фотографирана. По-важното обаче е, че тя има мощен биологичен ефект. Нарекъл я оргонова енергия и създал устройство, назовавано акумулатор на оргонова енергия, който започнал да използва за лечение на различни заболявания, включително за стопяване на тумори.

Карл Велц въвежда термина оргонит за изобретението си, което обработва оргоновата енергия, като взаимодейства с нея. По това се различава от акумулатора, който само я кондензира. Уредът оргонит представлява предмет от метални частици и органичен материал, играещ медиаторна роля. Металните частици са потопени в материала. Смолата е най-често използваният материал за целта.

Oргонна енергия

Съставен наполовина от органична и неорганична материя оргонитът трансформира енергията. Това става, като органичната част извлича енергията за трансформиране от околното пространство и я засмуква подобно на гъбата, а металните частици я отблъскват.

С помощна на кварц енергията се пречиства и излиза навън с положително действие върху хората и останалите живи организми. Това е просто филтър, който пречиства енергията и ни я връща в позитивно състояние.

Как ще ни подейства този своеобразен филтър?

- Той подсилва растежа на живите организми;

- Облекчава болката и даже я лекува;

- Тушира гневните изблици и чувството за неудовлетворение;

- Подпомага съня;

Оргонит
Снимка: Orgonangel /pixabay.com

- Балансира настроението, хармонизира взаимоотношенията.

Може да бъде държат навсякъде, но най-добре до източници на електромагнитни излъчвания. По-малките филтри могат да се носят в чантата или джоба, в колата или на бюрото.

При покупката на личен оргонит е добре да се ръководим от интуицията си - какво чувство ни създава оргонитът, как действа на настроението ни. Този предмет е създаден, за да работи за своя притежател и неговото лично благо, затова трябва да гледаме на него по този начин.

Виж още какво е оргонна терапия и как да се отърсим от ретроградната енергия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати