Гал Сасон: Епидемията в България ще свърши през юли

Гал Сасон
Снимка: fb

Коронавирусът върлува по целия свят, отнемайки хиляди животи. И към този момент не се вижда краят на тази пандемия.

Почти всички държави по света са засегнати, а милиони хора са под карантина. Включително и в България са предприети строги мерки, за да се ограничат социалните контакти.

Нито лекарите, нито политиците имат представа кога ще приключи всичко. Единствено астролозите смеят да прогнозират какво предстои. Утвърденият духовен учител, с хиляди последователи в света, и автор на книги - Гал Сасон предрече кога ще настъпи краят на епидемията.

В една от своите книги още преди години Сасон е предсказал тази епидемия. Причината за нея е събирането на двете могъщи планети Плутон и Сатурн, което се случва на всеки 38 години и причинява много катаклизми.

През 1982-1983г. избухва епидемията от СПИН, гладът в Африка е придобил чудовищни размери, имало е и финансова криза.

И този път събирането на двете планети доведе до сериозни изпитания. Още по-непредсказуем става изходът от кризата заради завръщането на Юпитер. Датите 7 юли и 7 ноември ще са съдбоносни за България. Тогава в държавата ни ще има силна положителна енергия от Юпитер.

Юпитер ще е в първи дом (домът на тялото), което допълнително ще помогне на България. Планетата ще закриля страната ни. Според Гал Сасон това означава, че епидемията у нас ще премине през юли.

Решаващ обаче ще бъде месец април, като астрологът смята, че 27 април е най-важната дата за епидемията от коронавирус.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати