Цивилизацията на лемурийците

Цивилизацията на лемурийците

Лемурийците са третата коренна раса. Счита се, че те са обитавали континент на име Лемурия, преди 18 млн. години. Тогава по-голямата част от сушата, която познаваме днес е била под вода. Америка, Европа и Африка са се намирали на дъното на океана. От днешна Азия е съществувала съвсем малка част. Около Екваторът се е простирал огромен континент, обхващащ голяма част от днешните Индийски и Тихи океан. Това е бил именно Лемурия.

За негови останки се считат части от днешните остров Мадагаскар, Австралия и Южна Америка и др. Расата на лемурийците е била раса на гиганти, които притежавали свръхчовешка сила. Тази сила им е помагала да се защитават от гигантски чудовища от Ксенозойския и Мезозойския период. За гигантските размери на лемурийците, свидетелстват статуи, които са открити на Великденския остров. Някои от тях са с височина 6-9 метра. Открити са и т.нар. мегалитни паметници на някои Тихоокеански острови и Южна Америка, които са най-поразителните паметници за тези великани.

Цивилизацията на лемурийците

Цветът на кожата на лемурийците е бил черен с нюанси към червено, челото е ниско и тясно, носът – сплеснат и широк, а челюстите са силно издадени напред. Интелектуалното им развитие не е било на много високо ниво, но въпреки това успяват да създадат развита цивилизация. Това е така, защото ръководители на тази раса са били напреднали същества – Посветени, които са били завършили своята еволюция в предходни епохи.

Основна задача на лемурийците била да усъвършенства и по-късно да се научи да използва и контролира физическото тяло, по начин съобразен с тези далечни времена. Съзнанието им е било насочено точно в тази насока. Този далечен наш прародител овладявал своето тяло успоредно с неговия двойник – етерното тяло. Лемурийците са се подчинявали най-вече на инстинкта за самосъхранение и продължаване на рода. Самосъзнанието им е слабо развито, подчинено на общото съзнание на племето и рода Притежавали са неясни ясновидски дарби, използвали са силата на низшата магия. В борбата за оцеляване лемурийците са развили агресивност. Силно развитият им полов нагон обаче довел до ексцесии и извращения.

След като расата на лемурийците достигнала своя апогей, последвало и западане. Континентът Лемурия бавно започнал да потъва, разрушен от вулкани, той бил залят от вълните, в резултат на земетресения и други природни фактори. Най-големият остатък от него е днешна Австралия.

Виж повече

Рейтинг

5 12
4 5
3 3
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ani
Ani
08.03.2012 12:49
Лемурийците са били мн по интелигентни от нашата раса, също така късните лемурийци са имали вече полове.
5
0
мишо
мишо
08.03.2012 10:25
За този континент говорят индийските епоси, Блаватска, Щайнер и др. Край Япония са открити останки от този континент. Аборигените са наследници на лемурийците, които са били хермафродити. При следващата раса, атлантите се е наложило да се разделят половете.
4
0