sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънища за езера и вулкани

Сънища за езера и вулкани

Сънища за езера и вулкани

Ако сънувате айсберг, това е знак за опасност, която ви заплашва и е много по-сериозна, отколкото си мислите. Дъно на река или езеро ако видите насън, това означава, че в живота ви се случват събития, които не можете да разберете.

Те обаче изцяло ще променят живота ви. Бряг, видян насън, означава постигане на желана цел. Ако брегът е непристъпен, това означава, че ще срещнете много трудности по пътя към целта си.

Ако брегът е каменист, това предвещава, че ще трябва да се справяте с трудностите през следващите дни, без да има кой да ви подаде ръка. Ако брегът е обвит в зеленина, това издава нереалните ви мечти.

Блато ако сънувате, това означава, че има опасност да попаднете в лоша среда или в неприятна ситуация, от която има вероятност да не можете да се измъкнете.

Сънища за езера и вулкани

Ако сънувате прозрачна вода, тя символизира вашата душевна чистота, здраве и успех. Но ако водата е мръсна и мътна, това означава, че ви очакват сериозни неприятности.

Ако в съня си сте под водата, това означава, че ще се случи важно събитие в живота ви, което ще ви предпази от неприятност, с която не бихте могли да се справите.

Ако сънувате вулкан, това е знак, че не трябва да влизате в спорове с началника си, за да не си навлечете гнева му. Ако сънувате гейзер, това е знак, че този, който е скривал чувствата си от вас, ще ви ги покаже.

Планина ако ви се присъни, това означава, че трябва да помислите какво сте успели да направите досега и да започнете да ковете бъдещето си сами.

Калта е неприятен сън. Тя символизира позор, клюки и неприятности. Ако целите сте в кал, има шанс да попаднете в много неприятна ситуация. Но ако успеете да се изчистите от калта, това означава, че ще се отървете от злините.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати