Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Здрав Сън»Ако се будите по едно и също време вечер, вижте какви проблеми имате

Ако се будите по едно и също време вечер, вижте какви проблеми имате

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
4 от 5 Снимки

Между 3 и 5 часа


Това е времето, когато белите дробове са активни – дишаме по-учестено и поемаме въздух на големи глътки, така че имате проблеми с дихателните пътища, ще се събуждате внезапно по това време на денонощието. Ежедневните дихателни упражнения за вас са важни, за да спите спокойно. От духовна гледна точна събуждането показва, че задържате тъга. Време е да си поплачете, за да ви олекне.

Вътрешният ни часовник използва всеки метод, за да ни сигнализира за проблеми от физическо и духовно естество. А ако със съзнанието си отричаме тревогите си, то организмът ни ще използва подсъзнанието.

Ако редовно се будите от сън и то по едно и също време, то тялото ви се опитва да ви покаже проблем, който вие отричате в будно състояние. Според времевия пояс, в който се събуждате, може да разберете какъв е този проблем.

Той може да е свързан със здравословно неразположение на някой от органите ви или с потискане на емоции, които се страхувате да изразите на глас, а най-често е и с двете.

Разгледайте галерията ни и разберете какво се опитва да ви каже тялото според часовия пояс, в който внезапно се събуждате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Албена
Албена
21.02.2022 22:15
Нормално ли е когато имаме проблеми да искаме единствено да заспим?
0
0