Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Отношенията с околните»Вдъхновяващи пожелания за рожден ден

Вдъхновяващи пожелания за рожден ден

Вдъхновяващи пожелания за рожден ден

Рожденият ден е празник на всеки човек. Това е денят от годината, когато всеки човек празнува сам себе си и своите заслуги към света. Тогава празнуват и неговите близки, заради това че имат такъв човек в живота си.

Рождените дни са специални поводи, защото се чества раждането и съществуването на даден човек. За разлика от останалите видове празници, рожденият ден е индивидуален повод, който само един човек в годината притежава. На този ден традиционни се поднасят подаръци и торта, но ролята на пожеланията е не по-малко значима.

Пожеланията са красив и специален начин за споделяне на благодарност, признателност и искрена емоция.

Няколко вдъхновяващи идеи за пожелания на рожден ден

Пожелания за рожден ден за приятели

Пожелания за рожден ден

Честит рожден ден, прителю! Ти си истинско богатство – човек, който е винаги до мен, и служи за моя опора. Ти си истински, добър и всеотдаен приятел, който е истински късмет да имам в живота си. Благодаря за всичко и ти желая да бъдеш здрав, целеустремен, несломим, мъдър, обичан и безкрайно щастлив!

Честит рожден ден, приятелко скъпа! Думите са малко, за да те опишат – ти толкова прекрасна, всеотдайна, грижовна и искрена! Ти си истински дар за хората около теб, затова продължавай да разпространяваш светлина, да даряваш любов, да излъчваш щастие и да всяваш мир! Бъди здрава, обичана и благословена!

Пожелания за рожден ден за любим човек

Честит рожден ден, любов! Ти си най-специалният човек за мен – опората, от която се нуждая, приятелството, което ме балансира, топлината, която ме сгрява, и любовта, която ме осмисля. Желая ти здравето да бъде твой вечен спътник, мъдростта твой най-верен приятел, щастието твоя сянка и любовта твой покровител!

Пожелания за рожден ден за роднини

Вдъхновяващи пожелания за рожден ден

Мила мамо, честит рожден! На този ден празнувам аз, че имам щастието да те наричам своя майка! Ти си щастие, грижа, всеотдайност, мир, топлина, цяла Вселена! Ти си човек за пример и майка за подражание. Ти си моят свят, затова бъди здрава, щастлива, обичана и закриляна! Желая ти да не сваляш усмивката от лицето си и винаги да бъде мир в душата ти.

Скъпи мой тате, честит рожден ден! Ти си не само баща, но и мой герой, най-добър приятел и най-верен съветник. Ти си опората и защитната стена. Ти си всичко! Нека бъде светлина в душата ти, мир в сърцето ти и щастие в дните ти. Бъди здрав, благословен и обичан. Бъди несломим и нека всяка твоя мечта се превърне в красива реалност!

Вижте още красиви пожелания за жена.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest