Астрология

Астрология

Същност и основни принципи на астрологията. Разберете какво ви вещае подредбата на звездите и числата, деня на раждане, местоположението на планетите и небесните тела.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ретроградна Венера - за какво да внимаваме през периодаРетроградна Венера - за какво да внимаваме през периода
05 Август
Планетата Венера често се възприемана и описвана като сестра на Земята заради сходството по размери, плътност и химичен състав. Ретроградна Венера - за какво да внимаваме през периода.
Какво да правят хората с кармично число 11Какво да правят хората с кармично число 11
05 Август
Кармичното число 11 е считано за много специално и се свързва с висок духовен потенциал и усилено развитие на интуицията. Хората с такова кармично число са естествено сензитивни и лесно се ориентират в непознатото.
Какво да правят хората с кармично число 6Какво да правят хората с кармично число 6
29 Юли
Кармичните числа са числа, за които се смята, че носят особено значение и съдържат специално послание или жизнено предизвикателство за човека, който ги носи.
Какво казва ретроградният Хирон за всяка зодия до края на годинатаКакво казва ретроградният Хирон за всяка зодия до края на годината
29 Юли
Хирон е астрономически обект, смятан за астероид в началото. Той е първото официално регистрирано небесно тяло от съзвездие Кентавър. Какво казва ретроградният Хирон за всяка зодия до края на годината?
Кои зодии могат да четат мислите на другите?Кои зодии могат да четат мислите на другите?
24 Юли
Тези представители на зодиакалния кръг не са податливи на измама, те моментално разпознават лъжите и егоистичните мотиви на събеседника. Кои зодии могат да четат мислите на другите?
Най-подлите в зодиака! Зодиите, които вредят и на близките сиНай-подлите в зодиака! Зодиите, които вредят и на близките си
24 Юли
Има хора, които могат да се усмихват в лицето и да обсипват с комплименти, но в ума си крият злото и чакат момента, в който ще бъде възможно да се удари. Най-подлите в зодиака! Зодиите, които вредят и на близките си.
Какъв е скритият талант на детето ви според зодиятаКакъв е скритият талант на детето ви според зодията
23 Юли
Стремежът на повечето родители днес е да открият рано скритите таланти на децата си, за да ги насърчат и развият. Това не се оказва толкова лесно, защото талантът невинаги се проявява ясно
Какво да правят хората с кармично число 2Какво да правят хората с кармично число 2
18 Юли
За да разберем какво означава кармично число 2 и какво хората с това число могат да правят, трябва да разгледаме концепцията за кармичните числа.
Какво да правят хората с кармично число 7Какво да правят хората с кармично число 7
17 Юли
Кармичните числа в нумерологията са числата 13, 14, 16 и 19, но в някои случаи се събират до еднозначни числа, което включва и числото 7.
Нумерология: Лично число 22Нумерология: Лично число 22
15 Юли
Нумерологията е древна дисциплина, която изучава връзката между числата и живота ни. Тя разглежда числата като символи, които носят определена енергия и влияние върху нашите личности и събитията, които ни се случват. Значение на числото 22.