Астрология

Астрология

Същност и основни принципи на астрологията. Разберете какво ви вещае подредбата на звездите и числата, деня на раждане, местоположението на планетите и небесните тела.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кои зодии плащат за грехове от минал живот?Кои зодии плащат за грехове от минал живот?
11 Дек.
Астролозите доста точно са идентифицирали представителите на зодиакалните съзвездия, които са принудени да плащат за греховете на миналото през целия си живот. Кои зодии плащат за грехове от минал живот?
Парична нумерологияПарична нумерология
07 Дек.
Вярно е, че парите не са всичко в живота, но те играят важна роля в нашата икономическа сигурност и благополучие. Какво е парична нумерология? Ключови числа в паричната нумерология.
Марс в Стрелец до 5 януари - какво да очакваме?Марс в Стрелец до 5 януари - какво да очакваме?
04 Дек.
Марс навлезе в Стрелец, разпалвайки усещане за приключение и импулс напред, и ще продължи да влияе на нашите действия и амбиции до 5 януари. Ето какво да очакваме от пътуването на Марс през Стрелец до 5 януари
Силата на вселенските числа 2, 6, 9 и как да работим с тяхСилата на вселенските числа 2, 6, 9 и как да работим с тях
18 Ноем.
Вселенските числа 2, 6 и 9 имат специално значение в различни култури и системи от вярвания. Те често се свързват с уникални качества и атрибути, които могат да бъдат използвани за лично израстване и разбиране.
Ангелско число 1111Ангелско число 1111
02 Ноем.
Според теорията на Върчу, когато видим часовникът да показва 11:11 или ни се обади някой с номер 1111 този факт има специално значение и символика. Ангелите се опитват по този начин да комуникират с човека.
Кои зодии ги очаква голямо щастие тази есенКои зодии ги очаква голямо щастие тази есен
30 Окт.
Щастието няма да почука на вратата на всеки зодиакален знак, но есента предсказва, че има няколко късметлии, които ще получат тази златна възможност. Ето кои зодии ще посрещнат щастието тази есен
Нумерология и значението на 3, 6, 9 - какво трябва да знаемНумерология и значението на 3, 6, 9 - какво трябва да знаем
25 Окт.
Нумерологията има дълга история и се наблюдава в различни култури по целия свят. Нумерология и значението на 3, 6, 9 - какво трябва да знаем.
Съдбоносно слънчево затъмнение и новолуние във ВезниСъдбоносно слънчево затъмнение и новолуние във Везни
15 Окт.
На 14 октомври вечерта се започна слънчево затъмнение и новолуние в зодиакалния знак Везни. Енергия на слънчево затъмнение и новолуние във Везни. Влияние на слънчево затъмнение и новолуние във Везни в личен план
Късметлийски цветове за зодия СтрелецКъсметлийски цветове за зодия Стрелец
11 Окт.
Стрелецът, приключенският знак на зодиака, е известен със своя пламенен дух, безграничен ентусиазъм и любов към изследването. Когато звездите се подредят, се смята, че всеки зодиакален знак има свой собствен набор от щастливи цветове.
Късметлийски цветове за зодия КозирогКъсметлийски цветове за зодия Козирог
08 Окт.
Козирогът е може би най-стабилният знак в зодиака. Асоциациите и названията, които свързваме с него, са структура, изграждане, зрялост, дисциплина, ред. Късметлийски цветове за зодия Козирог.