Джаджата, която изпитва 8 човешки чувства

Джаджата, която изпитва 8 човешки чувства

Ново устройство разчита емоциите само по мимиките на лицето ви – в него има вградена камера. Учените твърдят, че след като събере данни, джаджата може дори да разбере каква музика харесвате и да подбира точно такава.

1

Радост

Радост - Най-новите теми и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Радост. Нашите статии за Радост от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Радост.
Радост - Как да съхраним щастието?

Как да съхраним щастието?

23.06.201133922

Кажете да на всичко, което ви зарежда с енергия, което ви кара да се усмихвате, отваря сърцето ви, изпълва ви с благодарност, отговаря на представите ви за идеално съществуване.

Радост - Как да бъдете харесвани

Как да бъдете харесвани

21.06.201109217

Тялото ни е като предавател, който предава на околните какво точно чувстваме. Когато общувате с някого, излъчвайте радост, все едно сте видяли стар приятел.

Радост - Жълти свещи помагат в любовта

Жълти свещи помагат в любовта

11.03.201108985

С помощта на свещи в различни цветове можете да внесете радост и оптимизъм в дома си, да укрепите любовните отношения с партньора или да се издигнете по-бързо по кариерната стълбица.

Радост - Късметът е дело на нашия ангел хранител

Късметът е дело на нашия ангел хранител

18.06.2010037471

За случаен късмет и радост, е отговорен нашият ангел хранител. Негово дело е това, което обичайно сме свикнали да приемаме като щастлива случайност. Разбирайте посланията му, които идват непредвидено