Нумерология

Нумерология

Нумерологията е псевдонаука за числата. Според нумерологията всеки един от нас има различна вибрация, която може да се изучи чрез името, часа, деня, месеца и годината, през която е роден. Числата са древен метод за разпознаване на тази човешката вибрация и съдба. Методът е използван още във Вавилон и древен Китай за тълкуване на човешката съдба и личност чрез числата.
Ако сте родени на една от тези дати, имате специална мисия от съдбатаАко сте родени на една от тези дати, имате специална мисия от съдбатаАко и вие сте от хората, които смятат, че датата на раждане и съвкупността от числата и подредбата на звездите до известна степен определят житейския ни път и нашите качества, то продължете да четете.
Рожденото ти число определя съдбата тиРожденото ти число определя съдбата тиДенят, в който сме дошли на бял свят, белязва и предопределя живота ни. Oт датата на раждане зависи в каква личност ще се превърнем и какъв точно ще е жизненият ни път.
Нумерологичната прогноза за месец октомвриНумерологичната прогноза за месец октомвриСпоред нумерологията месец октомври ще бъде много динамичен. Промените ще дойдат бързо, дори и да не сте подготвени за тях.
Коя година са родени най-надеждните мъже според нумерологиятаКоя година са родени най-надеждните мъже според нумерологията
23 Септ.
Антония Р.
Ако търсите търсите надежден и грижовен мъж, склонен на компромиси в името на връзката ви, на първата среща го попитайте за годината му на раждане.
Научете своя нумерологичен хороскоп за месец септемвриНаучете своя нумерологичен хороскоп за месец септември
01 Септ.
Антония Р.
През новия месец трябва да сте заредени с желание за работа, защото събитията ще се раздвижат и ще ни се отвори възможност за изграждане на нещо сигурно и стабилно.
Числото 7 ви преследва навсякъде? Ето какво ще ви се случиЧислото 7 ви преследва навсякъде? Ето какво ще ви се случиСтрува ли ви се, че числото 7 е навсякъде около вас? Поглеждате часовника и виждате, че една от стрелките показва именно него. Отваряте пощата си и откривате, че имате 7 непрочетени съобщения.
Аура според нумерологията и какво казва за теб!Аура според нумерологията и какво казва за теб!Аурата е невидимата светлина, която се излъчва от човека и отразява неговата енергия. В нея е кодирана информация за личността му, начина му на живот, неговите мисли и чувства. Цветът ѝ се състои от множество комбинации, но винаги има един основен. Той ра
Какво означава, ако виждате често числото 8Какво означава, ако виждате често числото 8Не, засилената поява на тази цифра съвсем не е случайна. Всъщност тя има своето свръхестествено значение и днес ще ви запознаем с него.
Забравете за 42! Отговорът на всичко във Вселената е 73 или 67!Забравете за 42! Отговорът на всичко във Вселената е 73 или 67!Ако сте чели Пътеводител на галактическия стопаджия, вие знаете отговора на Живота, Вселената и Всичко останало и той е 42. Днес тази цифра е на път да се промени.
Вижте как да изчислите дали сте в силна или слаба годинаВижте как да изчислите дали сте в силна или слаба година
23 Февр.
Антония Р.
В китайския зодиак се казва, че човешкият живот може да се раздели на 4 основни цикли, като всички преминаваме през тях рано или късно. Тук може да видите как се изчислява дали се намирате в силен период или в слаб.