Нумерология

Нумерология

Нумерологията е псевдонаука за числата. Според нумерологията всеки един от нас има различна вибрация, която може да се изучи чрез името, часа, деня, месеца и годината, през която е роден. Числата са древен метод за разпознаване на тази човешката вибрация и съдба. Методът е използван още във Вавилон и древен Китай за тълкуване на човешката съдба и личност чрез числата.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Нумерология и значението на 3, 6, 9 - какво трябва да знаемНумерология и значението на 3, 6, 9 - какво трябва да знаем
25 Окт.
Нумерологията има дълга история и се наблюдава в различни култури по целия свят. Нумерология и значението на 3, 6, 9 - какво трябва да знаем.
Какво да правят хората с кармично число 8Какво да правят хората с кармично число 8
04 Септ.
Кармичните числа са част от вярванията в нумерологията и се свързват със създаване на кармичен опит. Кармичното число 8 се счита за число на справедливост, управление, материален успех и кариера. Хората с кармично число 8 са обичани.
Какво да правят хората с кармично число 5Какво да правят хората с кармично число 5
26 Август
Кармичните числа са концепция от нумерологията, която твърди, че датата на раждане на човек може да открие неговата карма или жизнен път. Кармичното число 5 се свързва със свободата, приключенията, комуникацията и необичайните опити.
Какво да правят хората с кармично число 9Какво да правят хората с кармично число 9
17 Август
Кармичните числа се свързват с духовното развитие и ученето на уроците, които донесоха от предишни животи. Кармичното число 9 се счита за числото на завършването и завършването на кармичния цикъл.
Нумерология: Лично число 11Нумерология: Лично число 11
16 Август
В нумерологията числото 11 се счита за едно от специалните числа, известни като главни числа. Има силна енергия и предполага наличието на висок духовен потенциал и знания.
Какво да правят хората с кармично число 11Какво да правят хората с кармично число 11
05 Август
Кармичното число 11 е считано за много специално и се свързва с висок духовен потенциал и усилено развитие на интуицията. Хората с такова кармично число са естествено сензитивни и лесно се ориентират в непознатото.
Какво да правят хората с кармично число 6Какво да правят хората с кармично число 6
29 Юли
Кармичните числа са числа, за които се смята, че носят особено значение и съдържат специално послание или жизнено предизвикателство за човека, който ги носи.
Какво да правят хората с кармично число 2Какво да правят хората с кармично число 2
18 Юли
За да разберем какво означава кармично число 2 и какво хората с това число могат да правят, трябва да разгледаме концепцията за кармичните числа.
Какво да правят хората с кармично число 7Какво да правят хората с кармично число 7
17 Юли
Кармичните числа в нумерологията са числата 13, 14, 16 и 19, но в някои случаи се събират до еднозначни числа, което включва и числото 7.
Нумерология: Лично число 22Нумерология: Лично число 22
15 Юли
Нумерологията е древна дисциплина, която изучава връзката между числата и живота ни. Тя разглежда числата като символи, които носят определена енергия и влияние върху нашите личности и събитията, които ни се случват. Значение на числото 22.