Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Искам си предишната приятелка

Искам си предишната приятелка

Искам си предишната приятелка
Здравейте отново, реших да споделя още една история от моя живот . Имам приятелка която се промени много в последната една година да това звучи странно но е така. Аз определено много държа на нея, но нещо напоследък в мен ме кара да се замисля именно в поведението й и дали може би аз не съм виновна за това.

Да тя започна да пуши едва на 13, което не беше по неин вкус тя беше тази която бе по-умна, по-срамежлива абе по-различна от мен. И да в последните месеци тя започна да лъже много което пак не беше по нейн вкус, развали си успеха и започна доста здраво да псува но все още има една невинност в нея. Та решихме преди време да излезем, но тя не дойде на уговорената среща с подтекст заета съм но това не беше така в последствие го разбрах. Та да първият път нали то не е проблем но това се повтаряше и повтаряше доста около 20-25пъти и последно време реших да изчакам тя да се сети за мен но уви това не се случи.

Седим на един и същи чин но тя продължаваше да не и пука за мен . Да. Аз не мога да я разбера - уж бяхме най-добри приятелки преди време сега незнам просто нещата не са както преди . Замислих се да не би нещо много да я притискам и да искам да се видим извън училище но не това не беше така. Замислих се да не би да съм я обидила с нещо но и това не беше така.

Разбирам я в пубертета сме и двете но това не върви на добре. Забравих да спомена тя много почна да се увлича по момчета, които очевидно не искат да имат нищо общо с нея дори някои искат само да се забавляват с нея, но това тя не го разбира Странно е. Искам си предишната приятелка. Не искам нещо не възможно може би.

Искам и ви моля за съвет Надявам се да ме разберете

Благодаря предварително
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
bambi
bambi
05.03.2014 22:53
Според мен избива някакви комплекси щом казваш, че е била по срамежлива и т.н. Дали свързани със семейството или приятели незнам ... поговори с нея не чакай да потъне още. Може да има нужда от някой на когото да се оплаче,предразположи я по някакъв начин да ти се довери, защото явно сте се очуждили.Възможно е и да е попаднала в лоша компания. Успех все пак дано да се оправите :)
1
1
sladuranata
sladuranata
05.03.2014 22:11
Определено мисля че тя е тази която би трябвало да отвори темата :Д
0
0
Бетина
Бетина
05.03.2014 21:02
в часа си поговорете не и давай избор трябва да поговорите и не се отказвай докато не поговорите !!!
0
1