Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Влюбих се в годеника на приятелката си

Влюбих се в годеника на приятелката си

Влюбих се в годеника на приятелката си
Здравейте,

Казвам се Катя на 32г. и бих желала да ви споделя моята житейска история! ! !

Накратко това е история за една любов, която не трябваше да се случва, но въпреки всичко се случи.

Влюбих се в годеника на приятелката си - неумишлено разбира се. Всеки знае, че човек не може да заповяда на сърцето си.

Всичко започна, когато преди години тя ме запозна с него. Допадна ми много, като човек и усещах от негова страна по специално отношение и уважение. Сигурна съм, че той вътрешно в него таеше скрити чувства към мен-който бяха повече от приятелски, както и аз.

Нито той, нито аз обаче не посмяхме да си кажем истината в очите. Времето си вървеше - аз страдах и таях всеки ден всичко в себе си и вътрешно се измъчвах.

Той реши да се сгоди за нея и чрез кредит инвестираха в жилище и заживяха заедно(не знам дали щастливо). Опитвам се да се да залича тази история от главата си, но все не успявам и не успявам, тъй като се събираме в една компания и колкото и да го отбягвам все се виждаме.

Често се опитвам да страня от него, но понякога не се получава, защото ще е доста странно за другите от приятелския кръг, с който не бих желала да си развалям отношенията.

Две от приятелките ми разкриха ситуацията и разбира се ме упрекнаха.

Аз държа да подчертая, че по никакъв начин и с нищо ни съм попречила на връзката му с моята приятелка, с която се старая да бъда в добри отношения.

Просто съм се примирила с мисълта, че това е една авантюра, която рано или късно ще отмине, но на този етап се нуждая от съвет как да се справя от ситуацията и то по най-безболезнения и деликатен начин.

Ще се радвам да ми дадете най-добрите съвети. Оглеждам се всеки миг за някой друг около себе си, но живея в малък провинциален град, в който избора не е голям, и в който за съжаление остават все по- малко и по-малко млади хора.
Искам вашите съвети -наистина съм много объркана. Незнам как да се преборя с всичко това. Знам, че тази любов е забранена-но засега не виждам изход от ситуацията.


Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
достойнство
достойнство
22.08.2015 10:17
ех че сте глупавички, мъжете постоянно искат развлечние. я иди си търси нов. след време може да дойде една приятелка и да каже аз се влюбих в мъжа ти. много ди ще ти н хубаво.морални бъдете. като кучетата който ви върти опашка след него ли тръгаате.
3
0
Jovenir
Jovenir
07.06.2015 21:10
Когато и ти изпаднеш в тази ситуация ще разбереш какво си предизвикала в душата на своята приятелка
1
0
su
su
30.06.2015 19:44
Ne se samozalygvai,toi qvno systo e imal custva i te e podpalil,no nezabravqi ce otdavna e napravil izbora si.Nameri si vednaga nqkoi,inace moje da te izkonsumira energiino s godini.Ne pravi nisto ,zastoto nqma da se promeni.Poneje tova ne e lubov i ti ne biva da si plachka..v kraen slucai ako mislis ce te balamosva psichno spodeli na priqyelkata si ,ce si opianena,i q pomoli zaedno da posetite psiholog,cyrkva,familyconstilation,zastoto moje ot drygade da ti idvat tezi nesta

pishi mi
1
0
яна
яна
18.07.2014 23:34
За любовта и на война се воюва.
5
2
Elle
Elle
11.02.2014 19:01
Проверяваш ли личните си съобщения?
0
0
Тя
Тя
09.02.2014 10:01
Няма забранена любов,особено ако е взаимна.Трябва да направиш нещо,иначе може би винаги ще съжаляваш.Говори с него !Успех!
3
2
Keitt
Keitt
12.02.2014 17:56
Ами може би в някой друг живот-не мисля че може нещо да се направи!!!!!!
0
0
Keitt
Keitt
10.02.2014 18:39
Благодаря!!!!
0
0
Таня
Таня
01.02.2014 18:13
Това , което е необходимо е да му кажеш какво чувстваш и да разбереш какво чувства той. След това остави нещата да се случат.В такива ситуации винаги има болка и загуба, но ако ти си уверена в чувствата си и той също ги изпитва към теб означава , че само ще направиш услуга на всеки един от вас тримата.От неговия отговор зависи всичко.Класика - две момичета едно момче , той трябва да избере и никой няма да е виновен за нищо. Е, може да се загубят приятелства, но любовта е най - важна.
1
4
опитът
опитът
27.01.2014 20:30
не се заблуждавай. става въпрос за МЪЖ и ако неговата "истина", която ти твърдиш, че не сте посмели да си кажете в очите е и твоята истина, щеше да я чуеш и да разбереш със абсолютна сигурност. още повече, че той е решил да се сгоди, да живее с приятелката ти и да поеме и финансов ангажимент.
много е вероятно да няма нищо против тайничка афера с теб...просто е МЪЖ, както казах и по-горе.
5
1
зета бета
зета бета
15.01.2014 22:01
НАЙ-ДОБРАТА ЗАЩИТА Е АТАКАТА! Препоръчвам ти Фроид прочети за чувствата и за приятелството.Вие не сте приятели отдавна не и не се самозалъгвай! Ако ти допада ролята на жертва можеш да продължиш със самобичуването! Ако смяташ,че имаш още време за губене в този кратък живот,можеш да продължиш да протягаш ръце към студената,безчувственна луна! или е по-добре да грабнеш слънцето,родено за теб! там под новото слънце няма лъжа,измама,лицемерие! Всичко добро то желая!
1
1